[CLOSED] Sape nak ...

CG Sponsors




Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
camner tu..aku nak gak..tahu....
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
kengkawan...ade sape2 yg nak plan nak beli motor baru? aku nak bagi cash rm300-rm500 tuk pembelian motor baru ni..

tak kira la motor ape pun..asalkan baru.. :)cgrock


bleh kontek aku melalui email... :D
Cerita habis kat sini........tak faham lagi..aku
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
ko nak topupkan dwet utk kite org beli motor ker ko nak jual ngan harga tersebut? :-?:-?
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25
aku nak bagi rm300 ke rm500 tuk sesape nak beli motor baru.. :D
 

mohdtarmizie

Active+ Member
Joined
Jun 26, 2007
Messages
2,769
Reaction score
7
Points
25

Adesss...yo lah,camno tu jang!!
hehe..cara dia..sape nak beli motor..aku tambahkan rm300 ke rm500..sebab aku nak nombol plate baru letak kat keter aku.. so, motor baru tu akan pakai nombol plate keter aku... :">

cam ni baru korang paham kot.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register