BTC USD 22,772.2 Gold USD 1,922.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell CLOSED!Samsung F480 RM670 -HARGA XLA SAMPAI ILANG AKAL,TP PALING MURAH KAT CG!!

nwa

Active Member
Messages
1,936
Joined
Apr 23, 2009
Messages
1,936
Reaction score
4
Points
25
HI,
Saya ada [STRIKE]3[/STRIKE] 0 unit Samsung F480 (baru).Utk makluman ini set bawahair dr singapore :D
saya bagi USB cable,earphone,screen protector,pouch,and memory card 2gig(mane nk dpt beli hp baru tp siap bg mmc 2g lagi tanpa tambah duit :-? )
sesapa yg berminat blh call sy n kte jumpe,blh try sampai puas ati.
COD hanya di KL city center.Kalau yg dr luar KL nk order blh gak,call me for detail.harga tetap same xde cas2 poslaju ni,buang karen je,aku bg free :D
HP ni ada 3g,touchsreen n camera 5megapixel...WOWW!!:)
Nak tgk lg detail spec hp ni,g je kat sini http://www.gsmarena.com/samsung_f480-2268.php
market price hp ni dalam rm1200.N harga 2nd hand dalam RM700. so utk ape beli kat kedai n yg 2nd ble anda blh dpt yg baru dari saya FULL SET dgn harga hanya RM670!!(FIRM)

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=2.jpg

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=4.jpg

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=3.jpg

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=5.jpg

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=1.jpg

http://s871.photobucket.com/albums/ab278/anuar82/?action=view&current=6.jpg

so sape yg berminat nk usha2 lu pun blh..sila call saya 0126350064-24hours :">
 
Last edited:
Sponsored Post

leenaz

Fun Poster
Messages
212
Joined
Nov 7, 2009
Messages
212
Reaction score
1
Points
15
HI,
Saya ada 3 unit Samsung F480 (baru).Utk makluman ini set bawahair dr singapore :D
saya bagi USB cable,earphone,screen protector,pouch,and memory card 2gig(mane nk dpt beli hp baru tp siap bg mmc 2g lagi tanpa tambah duit :-? )
sesapa yg berminat blh call sy n kte jumpe,blh try sampai puas ati.
COD hanya di KL city center.Kalau yg dr luar KL nk order blh gak,call me for detail.harga tetap same xde cas2 poslaju ni,buang karen je,aku bg free :D
HP ni ada 3g,touchsreen n camera 5megapixel...WOWW!!:)
Nak tgk lg detail spec hp ni,g je kat sini http://www.gsmarena.com/samsung_f480-2268.php
market price hp ni dalam rm1200.N harga 2nd hand dalam RM700. so utk ape beli kat kedai n yg 2nd ble anda blh dpt yg baru dari saya FULL SET dgn harga hanya RM670!!(FIRM)

anuar82


anuar82


anuar82


anuar82


anuar82


anuar82


so sape yg berminat nk usha2 lu pun blh..sila call saya 0126350064-24hours :">


dah tolong fixed
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register