Closed - KOWAJA

CG Sponsors




alaman

Banned
Joined
Nov 14, 2008
Messages
397
Reaction score
8
Points
20
Dah x ejen jadi kowaja lama dah... masa tu jgk aku jrg aktif di CG ni.
kowaja skrg bergerak under RCE, interest turun la, payout naik skit.
Projek kowaj drg dh capai apa yg drg nak rsanya.

PEMBERITAHUAN:-
APA SAHAJA INFO TERDAHULU DARI THREAD INI ADALAH DARI UPLINE AKU, AKU MASIH NEWBIE KETIKA TU DAN HNYA MENYAMPAIKN.
SEBARANG INFO YG SALAH AKU MINTA MAAF,
BAIK DARI ALLAH BURUK DARI AKU.
PEACE NO WAR.
 
Last edited:
Sponsored Post

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Latar Belakang

KOWAJA telah ditubuhkan pada 15 Julai 2003. Sehingga tahun 2008, KOWAJA mempunyai lebih daripada 60,000 orang anggota. Matlamat utama KOWAJA ialah menyediakan pembiayaan peribadi, khidmat nasihat serta sokongan yang berterusan kepada pihak anggotanya. Keutamaan KOWAJA adalah mementingkan kebajikan anggotanya dan untuk "membebaskan" ahli-ahli dari terus dibelenggu dalam budaya "hutang haram" yang semakin berleluasa.


Salam & hai kpd semua

Pada semua yg nk buat pinjaman, inilah infonya..

1) Pinjaman sehingga RM 150,000.00 - byknye kosong... hehehe

2) Tempoh bayaran sehingga 15 thun - mak oi brjanggut nk tggu :D

3) Rebet ke atas pembayaran awal yang tinngi

4) Tanpa penjamin :eek:

5) Blacklist pon boleh apply

6) Lulus dlm msa 5-7 hari bekerja


Lain-lain kemudahan:-

- Dividen tahunan pn tinggi beb... compounding lak tu.

- anugerah murid cemerlang

- bantuan kebaijkan anggota

- utk nk buat full settlement slps 2 1/2 thun, dapat less lagi.

- ada tabungan ahli lak tu..

K la, crita semua skali kat sni x best lak... kena ar simpan skit utk modal brcakap msa korang contact aku nnti... hehehe

So apa tunggu lagi

Ni salah satu pjbt kami di bahagian Utara

no 38, tgkat atas, jalan keruing,
kwsn perniagaan simpang ampat
14100 simpang ampat, p.pinang
Tel / fax 04-5880937

Untuk appointment kat luar,
Call / SMS me, Abu : 012-3413036 ( jgn r antara 10mlm - 8 pgi please..)
Email : [email protected]
intrest paling tinggi pun KOWAJA laa :)):))
 

zack9199

Fun Poster
Joined
May 1, 2008
Messages
439
Reaction score
7
Points
15
Latar Belakang

KOWAJA telah ditubuhkan pada 15 Julai 2003. Sehingga tahun 2008, KOWAJA mempunyai lebih daripada 60,000 orang anggota. Matlamat utama KOWAJA ialah menyediakan pembiayaan peribadi, khidmat nasihat serta sokongan yang berterusan kepada pihak anggotanya. Keutamaan KOWAJA adalah mementingkan kebajikan anggotanya dan untuk "membebaskan" ahli-ahli dari terus dibelenggu dalam budaya "hutang haram" yang semakin berleluasa.


Salam & hai kpd semua

Pada semua yg nk buat pinjaman, inilah infonya..

1) Pinjaman sehingga RM 150,000.00 - byknye kosong... hehehe

2) Tempoh bayaran sehingga 15 thun - mak oi brjanggut nk tggu :D

3) Rebet ke atas pembayaran awal yang tinngi

4) Tanpa penjamin :eek:

5) Blacklist pon boleh apply

6) Lulus dlm msa 5-7 hari bekerja


Lain-lain kemudahan:-

- Dividen tahunan pn tinggi beb... compounding lak tu.

- anugerah murid cemerlang

- bantuan kebaijkan anggota

- utk nk buat full settlement slps 2 1/2 thun, dapat less lagi.

- ada tabungan ahli lak tu..

K la, crita semua skali kat sni x best lak... kena ar simpan skit utk modal brcakap msa korang contact aku nnti... hehehe

So apa tunggu lagi

Ni salah satu pjbt kami di bahagian Utara

no 38, tgkat atas, jalan keruing,
kwsn perniagaan simpang ampat
14100 simpang ampat, p.pinang
Tel / fax 04-5880937

Untuk appointment kat luar,
Call / SMS me, Abu : 012-3413036 ( jgn r antara 10mlm - 8 pgi please..)
Email : [email protected]
kalau dah tak kerja boleh masuk tak jadi ahli koperasi kowaja ni.......ninat jugak....:D:D
 

Jakethitam

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
641
Reaction score
2
Points
15
interest memang tinggi...yang pinjam pun melayu jugak..tak boleh ker rendah cam bank rakyat tu..hanya 4.9% jer setahun..tu baru nak tolong melayu...tolong usulkan kat bosss...manalah tahu..u pulak yang meletup nanti...jadi org paling kaya nanti...
 

boodarkbaiks

Junior Member
Joined
Dec 3, 2008
Messages
67
Reaction score
0
Points
6
divident yg dimaksudkan tu mcmana yerk? Ada investment ker idak? Returnnya mcmana plk?
 

alaman

Banned
Joined
Nov 14, 2008
Messages
397
Reaction score
8
Points
20
interest memang tinggi...yang pinjam pun melayu jugak..tak boleh ker rendah cam bank rakyat tu..hanya 4.9% jer setahun..tu baru nak tolong melayu...tolong usulkan kat bosss...manalah tahu..u pulak yang meletup nanti...jadi org paling kaya nanti...
.........................
 
Last edited:

ccyber

Fun Poster
Joined
Dec 2, 2006
Messages
400
Reaction score
1
Points
15
tlg bagi no tepon koperasi nih kat sy
nak call jap... btui ke dak..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register