BTC USD 62,029.4 Gold USD 1,768.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (CLOSE)-Sunglasses Camera

hanamichi

Active Member
Joined
Nov 7, 2010
Messages
1,545
Reaction score
1
Points
25
sunglasescamera.jpg


Jangan biarkan saat-saat indah anda berlalu pergi begitu sahaja dari hidup anda.Dapatkan Kacamata Polaroid Berkamera anda sekarang juga(Set BARU)

Ciri2:

1.5 megapixel HD camera.
2.Import Polaroid Lenses for best eye protection.
3.Streamlined fashion design.
4.Support PC camera.
5.Support AVI video format.
6.Support T-Flash until 16GB
7.Build in lithium battery which can make a video more than 1 hour, the standby time is up to 130-150 minute.(boleh charge)

Sesuai untuk:
1.Orang yang kerap berjalan/trevelling.
2.Pelancong.
3.Student (belaja sambil merakam kuliah)
4.Org yg banyak attend even2 etc

Pakej mengandungi:
1x Sunglasses
1x Adaptor
1x USB cable
1x user manual
1x carry bag
1x cleaning cloth
1x CD Driver
Percuma 4GB Memori Kad dengan setiap pembelian.

sunglasses2.jpg


Harga:
1-4 unit RM 250
5 keatas RM 200
(Harga biasa 1 unit 5 megapixel RM500++)di luar negara ada yang menjual usd275 utk yg lebih kurang sama

Terma:
Penjual tidak menyimpan stok. Stok hanya akan ditempah selepas menerima tempahan sekurang2nya 5 unit (secara terkumpul). Tempahan akan dibuat terus ke kilang diluar negara (sbb tu leh bagi murah).Untk serius buyer,Pre Order Deposit ialah 50% dari harga kacamata.Tarikh dan detail utk diposit akan dimaklumkan oleh saya (apabila quota cukup).Setelah sampai, buyer membayar baki 50% tempahan.Produk akan terus dipos ke alamat anda..

Untuk tempahan sms nama,tel,alamat,kuantiti/hubungi saya 0193778945.:)
 
Last edited:
Sponsored Post

hanamichi

Active Member
Joined
Nov 7, 2010
Messages
1,545
Reaction score
1
Points
25
kalo nak tengok dalam sikit, klik laa kat sini ...sowy x cantek..masih dalam pembinaan..saya budak baru belaja:">
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
betul ke 5mp bro....aku pernah jual juga spy sunglass ni tapi tak pernah jumpa lagi yang 5mp..biasanya AVI format je.

Boleh tolong uploag contoh rakaman tak?

thanks
 

hanamichi

Active Member
Joined
Nov 7, 2010
Messages
1,545
Reaction score
1
Points
25
terima kasih atas feedback saudara

actually sebelum aku nak order pun, aku da ricky jenis seumpama ni yang ada dalam market.biasa nya 1.3/2mp yg aku pernah jumper sblm nie.rata2 support AVI video..aku pun pernah bertanya soalan yang sama kepada supplier..dan supplier menjelaskan yg model yg disuply kat aku nie 5MP... ni soalan yg aku tanya padanya beserta jawapan yg diberi supplier

2.How do i know my camera is 5megapixel?in the market here someone sell with 1.3/2 megapixel.sunglases n box look like neares same to u..so i need to clarify this matter.plz help?

Answer-Pixels on the sunglasses, you can test the effect of pictures, our camera products pixel compared to other products

pasal contoh gambar atau video tu..aku blm ada kesempatan nak pegi vacaton mana2 buat masa nie.. ada peluang nanti upload kat youtube bagi korang tengok

sabar yaa bro..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register