BTC USD 62,780.6 Gold USD 1,803.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

cleaning service dari rumah ke rumah mengikut jam (alternatif utk maid)

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
kat sini aku nak menawarkan perkhidmatan cleaning service dari rumah ke rumah. harga adalah mengikut jam. bisnes ni dah 3,4 tahun running. sesuai untuk:

1.sesiapa dah bosan dengan pembantu rumah
2.harga maid mahal sangat
3.takde masa nak bersihkan rumah
4.takde keperluan untuk jaga anak. hanya rumah je nak dibersihkan

harga rm50 untuk 3 jam pertama. jam tambahan rm10 (tambahan jam sewaktu booking) kalau tambah lepas pekerja masuk ke rumah harga rm20 untuk jam tambahan. perkhidmatan yang ke 16 akan diberi percuma (untuk 3 jam). untuk pakej rm185 untuk 4 kali. setiap kali 3 jam. tambahan jam mcm biasa.

kawasan:

1.seri kembangan
2.putrajaya
3.bangi
4.kajang
5.puchong
6.bandar kinrara
7.puncak jalil
8.taman melawati
9.gombak
10.ampang

dan kawasan sekitarnya.

p/s: aku juga ada menyediakan perkhidmatan membekalkan pembantu rumah (experiance dlm bisnes ni 5,6 tahun)
 
Sponsored Post

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Hmm...better alternative daripada ambil maid
Kawan aku ambil maid dah 3x lari rumah
Dah la bayar mahal
Macam siot jer
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
Hmm...better alternative daripada ambil maid
Kawan aku ambil maid dah 3x lari rumah
Dah la bayar mahal
Macam siot jer

aku dah lama dlm bisnes maid ni. mcm2. maid meninggal, jatuh dari tkt 1 rumah majikan, buat2 histeria, kene gangguan seksual, kadang maid tu pun gatal gak. bila tanya berapa kali kene perkosa? dia jawab lebih 20 kali. malas nak layan. majikan gatal pun byk...
 

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
kat sini aku nak menawarkan perkhidmatan cleaning service dari rumah ke rumah. harga adalah mengikut jam. bisnes ni dah 3,4 tahun running. sesuai untuk:

1.sesiapa dah bosan dengan pembantu rumah
2.harga maid mahal sangat
3.takde masa nak bersihkan rumah
4.takde keperluan untuk jaga anak. hanya rumah je nak dibersihkan

harga rm50 untuk 3 jam pertama. jam tambahan rm10 (tambahan jam sewaktu booking) kalau tambah lepas pekerja masuk ke rumah harga rm20 untuk jam tambahan. perkhidmatan yang ke 16 akan diberi percuma (untuk 3 jam). untuk pakej rm185 untuk 4 kali. setiap kali 3 jam. tambahan jam mcm biasa.

kawasan:

1.seri kembangan
2.putrajaya
3.bangi
4.kajang
5.puchong
6.bandar kinrara
7.puncak jalil
8.taman melawati
9.gombak
10.ampang

dan kawasan sekitarnya.

p/s: aku juga ada menyediakan perkhidmatan membekalkan pembantu rumah (experiance dlm bisnes ni 5,6 tahun)

kalau nak maid harian...datang jam 9 am balik jam 6 pm setiap hari isnin-jumaat ada tak?
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
kalau nak maid harian...datang jam 9 am balik jam 6 pm setiap hari isnin-jumaat ada tak?

alamak sorilah. tak provide service mcm tu. kurang praktikal dari segi kos..:)
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
kalau nak maid harian...datang jam 9 am balik jam 6 pm setiap hari isnin-jumaat ada tak?

jadual kerja pakguard nie eboss

*kat umah eboss pasti ada punchcard utk maid lepas nie:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
aku dah lama dlm bisnes maid ni. mcm2. maid meninggal, jatuh dari tkt 1 rumah majikan, buat2 histeria, kene gangguan seksual, kadang maid tu pun gatal gak. bila tanya berapa kali kene perkosa? dia jawab lebih 20 kali. malas nak layan. majikan gatal pun byk...

untung tokey xgatal sama:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register