Classic Worldwide Corporation (773082-M) - cwc.com.my

Recommended Brokers


CariGold

Administrator
Staff member
Joined
Nov 8, 2006
Messages
160
Reaction score
7
Points
20
Sehingga tarikh ini tidak kelihatan mana-mana ahli forum yang mengemaskini status AJL untuk syarikat Classic Worldwide Corporation (773082-M).

Hasil carian pada hari ini telah menemukan bahawa sijil AJL syarikat ini telah DIBATALKAN oleh KPDNKK pada 30/9/2015.

Oleh yang demikian, thread ini tidak lagi layak berada di dalam subforum "MLM Local Registered Companies (With AJL)".

Thread ini dikemaskini dengan tindakan berikut :-

Tajuk lama : Classic Worldwide Corporation (773082-M) (AJL931903) - cwc.com.my

Tajuk baru : Classic Worldwide Corporation (773082-M) - cwc.com.my

Subforum lama : MLM Local Registered Companies (With AJL)

Subforum baru : Non-MLM Local Registered Companies
 

Attachments

Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,135
Reaction score
1,526
Points
596
Apa cerita la lani na

Kawan saya ramai masuk
 

tomi

Active Member
Joined
Mar 10, 2015
Messages
1,796
Reaction score
411
Points
41
sekarang ni KR duk canang bisnes kopi tu MLM bukan investment. tapi lesen AJL takdak pun huhu
 

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,544
Reaction score
27
Points
30
sekarang dalam fasa denial...dah ****** camni pun masih tak ngaku
 

shahril_hyundai

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
2,117
Reaction score
6
Points
25
aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
 

dlogirac

Freshie
Joined
Aug 31, 2015
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
Ini la masalahnya dgn org Melayu ni. Tunjuk imej Islamik sikit terus cair. *facepalm*
 

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,758
Reaction score
188
Points
123
sedap rasa kopi pak belalang nih..
apsal buat money games..
 

zahar6898

Freshie
Joined
Nov 9, 2017
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Huhu

aku diantara yg terawal join arba network nih..... dr tahun 2015 smpi 2016....masa kontrak expired KR dok pujuk suh labur bali...alhamdulillah x makan pujukan KR nih... x byk pon dlm 30k ja.... tu KR x amik pusing sebab 30k ja.... sebab bawah dia ada yg join smpi 100k 200k.... cukup setahun blah dpt balik deposit 30k tu dan dpt profit lebih kurang 21k... lega bila duit dh mausk balik dlm akaun.... lepas tu x amik port dh arba nih sebab mas aku masuk awai2 depa bankin lepas tu tuka plak kena withdraw dalam website cwig tu...dr sini dh nmpk game depa dh....... sapa2 yg masuk lepas 2016 rasanya bye2 la modai depa tu.....
pejabat arba kt sg petani kedah....aku p jumpa ceo dia time tu dr rozaini....mmg islamik org dia...tiap2 minggu bawk mai budak tahfiz mai baca yassin kt opis dia.... tu yg tok2 lebai banyak join arba nih sebab nmpk keislamam program nih.
Frofit hang tu..duk ada org punya duit tu. Hang pikir2 kan la ye..hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register