Classic Worldwide Corporation (773082-M) - cwc.com.my

Recommended Brokers


Sponsored Post

jackgen2

Junior Member
Joined
Apr 6, 2015
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
tuan salah faham dgn ayat saya agaknya...mksud saya,payment sehingga ke saat nie tak dapat tuan...tiada sebarg pembayaran dah lebih 8 bulan


ramai terkena nie.. adusss...harap bersabar yg terkena tu.

yang ada loan tu. kesian la kena bayo...mana nak korek tu..:-?


Alhamdulillah aku tak join.:D
 

the best seller

Active+ Member
Joined
Jun 3, 2010
Messages
4,012
Reaction score
85
Points
30
Mmber aku ade masuk arba ni pakej 10k everymonth payment 500 dkt 5 tahun jgk diorg byr tp dh start problem dh yg terbaru
 

zahar6898

Freshie
Joined
Nov 9, 2017
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Khatam aku baca weii..

Hahahaha.. 75 page dalam masa sehari start lepas isyak semalam duk baca thread ni..hahahaha..
Lawak2.. x sampai hati nak rasa kesian.. tah la.. x rasa kesian lansung rasanya..

Ape2 pun.. aku sgt respek kat id mcm .pdf dan beberapa lagi id yg aku kira.. beliau sgt rasional orgnya..

Jap lagi nak komen lain... hahaha.. ape2 pun sgt lawak..
 

ZAIN

Fun Poster
Joined
Dec 28, 2008
Messages
380
Reaction score
0
Points
10
Sejak dari dulu multi Level marketing mesti ending...koyak.Sembang lebat sebelum masuk. Lepas masuk indah khabar dari rupà.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register