Classic Worldwide Corporation (773082-M) - cwc.com.my

Recommended Brokers


wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
Program ARBA Network mendedahkan bagaimana anda boleh menjana pendapatan pasif selama setahun tanpa sebarang komitmen! Sertainya sekarang!



Memperkenalkan ARBA NETWORK PROGRAM


Sila luangkan 5 minit jika anda mahu menjana pendapatan pasif selama 12 bulan, bonus mingguan dan lain-lain bonus !​

Blog ini bagi membantu anda memahami kaedah bagaimana untuk MENJANA PENDAPATAN PASIF 100% TANPA KOMITMEN menggunakan kaedah pemasaran berbilang tingkat (Multilevel Marketing/ MLM) di Classic Worldwide International Group melalui PROGRAM ARBA NETWORK. Sah di sisi undang-undang perniagaan Malaysia, halal, bebas dari sebarang unsur riba dan memenuhi tuntutan syari'e.

Dari sudut pelan pemasaran, kepentingan pendapatan lumayan kepada ahli adalah perkara yang menjadi keutamaan. Setiap ahli yang menyertai akan dipastikan mempunyai nilai pendapatan yang terbaik.

Pada hari ini banyak rungutan orang ramai tentang peningkatan kos sara hidup baik di bandar mahupun di kampung. Kenaikan harga minyak, tarif elektrik dan sebagainya menjadikan masalah kewangan bertambah parah. Ditambah dengan kenaikan gaji tidak sepantas kenaikan harga barang keperluan harian kita.

Masalah kewangan ini perlu diatasi segera agar ianya tidak membelenggu kita. Bertindak segera ke arah pengurusan kewangan yang bijak. Anda mampu berubah ke arah kebebasan kewangan selamanya. Jadikan peluang hari ini sebagai permulaan bagi satu kehidupan yang lebih bermakna untuk esok.

Renunglah kata-kata ini - "Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba, datang tidak menentu masa. Datang di saat kita kesempitan atau kesusahan. Nilailah peluang itu dengan bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu kerana peluang yang besar itu boleh berlalu dengan tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk tidak merebut peluang yang besar itu" - HAMKA

Peringatan!!!
Blog ini bukan untuk menaja orang, mencari downline, menjual barang, maintain belian bulanan dan bukan aktiviti pelaburan atau seumpama dengannya.​

Apa itu PROGRAM ARBA NETWORK?

PROGRAM ARBA NETWORK adalah KUMPULAN PENGGERAK kepada
Syarikat Classic Worldwide Sdn Bhd. http://www.cwc.com.my/ <<< klik di sini untuk ke laman web syarikat.

ARBA ialah singkatan nama sahabat nabi iaitu Abdul Rahman Bin Auf. Seorang sahabat Rasulullah S.A.W yang merupakan saudagar perniagaan Islam yang hartawan. Beliau telah banyak membelanjakan harta kekayaannya ke jalan agama. Sempena nama beliau syarikat menamakan PROGRAM ARBA NETWORK. Kaedah niaga yang digunakan beliau dijadikan model perniagaan kepada syarikat di samping mendapat keberkatan menggunakan nama seorang sahabat nabi yang telah mendapat jaminan syurga

LATAR BELAKANG SYARIKAT​


Syarikat Classic Worldwide Corporation Sdn Bhd telah diasaskan oleh Dr Rozaini Bin Hassan PhD pada 14 Mei 2007. Syarikat ini diperbadankan atas nama CLASSIC WORLDWIDE CORPORATION (M) SDN BHD, dengan nombor pendaftaran 773082-M di Kuala Lumpur dan memiliki Sijil Akta Jualan Langsung (AJL-931903). Syarikat ini beroperasi di alamat No. 210, Aras 1, Jalan Lagenda Heights, 08000 Sungai Petani, Kedah. Syarikat mempunyai kilang dan makmal sendiri bagi penghasilan produk.



Dr Rozaini Hassan PhD. CEO Syarikat dan Pengasas PROGRAM ARBA NETWORK.

Rakaman Biz Malaysia bersama TV1 di makmal syarikat.Rakaman penuh boleh klik di sini.

Aktiviti perniagaan utama Syarikat Classic Worldwide Corporation (M) Sdn Bhd adalah memasarkan produk-produk penjagaan diri dan makanan kesihatan yang dihasilkan sendiri dari mula sehingga ke pengguna akhir.


Penerangan mengenai ARBA NETWORK oleh Dr Rozaini Hassan kepada penulis.

==================================
PAKEJ PILIHAN
==================================
::RM 1 000 - SILVER::
::RM 3 000 - GOLD::
::RM 5 000 - PLATINUM::
::RM 10 000 - DIAMOND::
::RM 50 000 - 5X DIAMOND::
::RM100 000 - 10X DIAMOND::




Bersambung selepas ini...
 
Sponsored Post

Forex888

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,213
Reaction score
61
Points
70
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
3,548
Reaction score
269
Points
41
sape2 ade info berkenaan prog ni?...TT PM please
 

celcomupax

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2011
Messages
456
Reaction score
0
Points
10
sape2 ade info berkenaan prog ni?...TT PM please
salam...saya telah sertai program ni nak masuk 5 bulan...program ni berjalan lancar dan payment macam masuk gaji setiap bulan...x perlu bimbang program ni di handle oleh anak melayu sendiri (bumiputera)...
Skrg saya join 10k untuk setahun dan dapat rm600 sebulan sehingga setahun n then sampai bulan ke 12..100% duit yang kita join syarikat akan bagi semula...
CTH..kalau join 10k akan dapat 17200 setahun...
untuk info n berminat nak join wasap nombor saya 013-3009020 (atas keyakinan masing-masing)
 

celcomupax

Fun Poster
Joined
Oct 12, 2011
Messages
456
Reaction score
0
Points
10
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
syarikat ni bukan buat macam gubal wang ...syarikat guna wang untuk jual produk syarikat..jika melabur 500k dpat 30k sebulan...ada member ARBA yang join 1 juta pun ada...tu syarikat uruskan x perlu kita nak pikiq
 

wanqie

Active Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
2,125
Reaction score
73
Points
30
ada lagi...huhu...
kalau ada seribu org join pakej RM500k, mampu ke payout company
RM1,100,000 x 1000org = RM1billion.
huhu...
masuk rm500k company akan bayar rm30k setiap bulan selama 12 bulan, mengikut kontrak perjnjian..
 

nickyr8

Junior Member
Joined
Sep 25, 2009
Messages
74
Reaction score
0
Points
6
asalam TT, sesapa berminat area Sabah, Sarawak atau Brunei boleh pm saya untuk penerangan percuma..takde paksaan..anda buat, anda dapat..anda tak buat, dapat juga..anda stop, masih dapat..mana nak cari la MLM macam nie..:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register