Movie Cipta sejarah, ‘Parasite’ filem bahasa asing pertama menang Oscars

CG Sponsors




Sponsored Post

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,201
Reaction score
121
Points
48
movie ni unik, idea dia fresh, memang patut menang oscar, tapi bagi aku takda la best gila, boleh la layan.
 

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,493
Reaction score
37
Points
70
Baru je tgk minggu lepas. best gak.

*warning : ada certain part tak sesuai utk tontonan budak2 :)
 

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,402
Reaction score
63
Points
70
klu nk stream kt mana ek? viu ade ke?
 

BroAct

Active Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
2,307
Reaction score
86
Points
35
ok serius cite ni best.
agak creepy bg aku. tapi best
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,358
Reaction score
11
Points
65
movie ni unik, idea dia fresh, memang patut menang oscar, tapi bagi aku takda la best gila, boleh la layan.
Setuju, cerita ni mmg best. Tp pada aku still xleh lawan 1917, Joker & Ford vs Ferrari.
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
8,279
Reaction score
583
Points
121
Web indon ja harapan nak tngk ceta ni hahaha
 

moore426559

Super Active Member
Joined
May 11, 2012
Messages
9,095
Reaction score
892
Points
111
Holywood nak buat remake dah. Chris Evans jd watak utama
 
Sponsored Post
Top
Log in Register