BTC USD 64,924.7 Gold USD 2,326.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Cicak tokek untuk dijual

adam oden

Active Member
Messages
1,070
Joined
Feb 3, 2010
Messages
1,070
Reaction score
8
Points
40
Saya mempunyai byk cicak tokek utk dijual. Berat tokek antara 150-250gm. Tokek yg mempunyai berat antara 150-200 gm, sy jual dgn harga RM 150 seekor. Buyer boleh dtg dan pilih sendiri tokek. Bagi tokek yg sebert 200- 250gm, buyer boleh beri price, kalau okay sy jual. Sy jg ada tokek yg ekornya bercabang 3. Mengikut apa yg sy google, cicak ni boleh mmbwa tuah kpd ownernye. Tokek ni sy x jual, kalau nk tengok boleh call sy dn dtg sendiri umah sy. Sesiapa yg berminat boleh pm @ call sy kt nmbor 0139510558. Lokasi sy kt Gua Musang, Kelantan.
 
Sponsored Post

camne boleh banyak tokek kt tempat ko ni TT.. boleh bagitau sikit..

Tokek kat cni x byk, tp minggu lepas sy ada pegi Thailand. Masa kt sna jmpe ngan sorg penjual tokek. Sy nk beli yg ekor bercabang tu je, pas2 dia ckp die x jual sekor, die nk jual lumpsum sume tokek yg die ade dgn hrga RM xxxxx, sy pn amik la suma lebih kurng 40 ekor. 2 pun dh ade yg mati mase on the way blk cni.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register