BTC USD 63,857.8 Gold USD 1,769.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help cicak tokek - macam mana nak bela?

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
assalamualaikum semua saudara-saudari di CG...

hamba nak tanya lah, camne eh nak bela dan jaga cicak tokek?
makanan, habitat, pantang larang dia tu semua camne eh?
camne nak tambah berat :D dan camne nak dia tak jatuh sakit dan secara langsung menjejaskan berat badan dia?
hehehe hamba tahu kat CG ni ramai tokek hunter profesional...
mintak tolong ye...

lagi 1, apa harga terkini tokek ni?
 
Sponsored Post

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
hehe.. rasanya mcm dah ade thread brkaitan tokek ni..
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
err....ada rega lagi ke tak menatang tu?
 

kuhebat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
3,103
Reaction score
35
Points
30
cam ak dulu ak letak..... dlm akuarium bgi makan cenkerik tiba2 dia hilang plik2.... melepas ak duit 1000000
 

sejati_padu

Banned
Joined
Oct 9, 2010
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
cam ak dulu ak letak..... dlm akuarium bgi makan cenkerik tiba2 dia hilang plik2.... melepas ak duit 1000000

lorrrr yeke...sayangnya...camne bleh hilang plak...tak seal betul2 kot...
mana ko dapat cengkerik2 tu bro? beli ke? huhu...

p/s:sapa yg ada link thread yg bincang cara penjagaan tokek ni pls tempek kat sini...tq
 

darkkiller

Super Active Member
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Aku terlalu busy tak sempat nak menulis..nanti ada masa aku sharelah ye
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register