Chef Malaysia dedah rahsia restoran halal di Jepun guna daging khinzir.

CG Sponsors




Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,790
Reaction score
20,776
Points
1,661
oh vitti ni. org msia galak btol promote dr dulu. last kena tunggang je rupanye
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
150,790
Reaction score
20,776
Points
1,661
Assalamualaikum. / Salam Sejahtera.

Sy Tok Sheikh yg dulu memulakan halal dan mengubah Vitti ke full halal Restaurant...

Sy mengenali vitti dr tahun 2014.

Sejak 2009 - 2016 Vitti ialah restoran Italy yg full dgn beer..

BERMULA Mac 2016 Sy yg start buat halal di Vitti kerana masa tu restoran yg 100% halal sgt kurang sehingga di sambung oleh chef Hafizee Ismail pada Oktober 2016 sehingga November 2018. ketika itu tiada isu bahan mentah yg bercampur atau haram/halal.. Sbb Sy yg pergi beli sendiri di kedai yg menjual bahan mentah seperti ayam. Sama juga seperti chef kadang2 terpaksa ke supermarket Utk dpt kan bekalan ayam halal.

Bermula June 2018, Sy sudah meninggalkan Vitti sepenuhnya kerana meragui ketelusan di dlm pengurusan Lodge & Restoran. Kerana byk benda yg di sembunyikan.. dan beliau suka memburukkan org lain yg menolong beliau.

Sy tersedar ketika seorg guest bernama syarah mengadu keadaan bilik apartment yg tdk seperti yg di gambarkan dgn Host gas di kerat.. dan apartment.dlm keadaan kurang bersih.. dan apabila Sy meminta guest tersebut berjumpa dgn Vitti, pada masa yg sama Vitti telah meletakkan kesalahan terhadap sy yg ambil booking, sedangkan invoice dan confirmation apartment adalah dr beliau sendiri. Chef Hafizee sbg saksi..

Dan beliau juga suka sembang juta2 seolah2 harta beliau separuh drp jepun dan mempunyai 27 company yg besar2, kereta Ferrari 2 Buah bagi org pinjam mcm2 lagi lah dan berjanji bulan dan bintang sehingga menyatakan kedai org lain di sana x halal.. kedai dia je yg halal ��

nasib baik Sy tinggalkan Vitti sebelum terkena dgn lebih teruk lg..

Skrg beliau menyalahkan org yg byk menolong beliau dlm usaha membangunkan halal di sana.. dan mengatakan Dzulhaidy Abdul Rahim, Rasyad Azman sbg scammer..

Yg pernah pergi makan sebelum nie Klu Chef Hafizee, ayie roti canai dan Sy sendiri yg masak... insyaAllah jgn risau..halal..

Dan skrg semua chef yg ada telah berhenti dan pulang ke Malaysia kecuali penjilat dia je yg masih setia di sisi beliau..

Dan baru2 ini ada isu di warehouse daging yg menyebabkan halal Vitti di ragui..

Tujuan post ini adalah Utk membersihkan nama kami semua dr fitnah yg di lemparkan oleh Vitti.

Mesti Vitti baca statement nie, atau staff bodek kuat tu tolong translatekan.. x guna ckp byk.. mai cari di rmh... takkan lupa dh aku dok di mana.. ?

Sekian. Terima kasih
 

imrantech

Active Member
Joined
May 18, 2013
Messages
1,845
Reaction score
106
Points
33
ramai rupanya orang malaysia pergi bercuti di jepun. di manakah yg dikatakan tidak punya uang untuk membayar ptptn ? :">
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
27,263
Reaction score
647
Points
171
ramai rupanya orang malaysia pergi bercuti di jepun. di manakah yg dikatakan tidak punya uang untuk membayar ptptn ? :">
dan juge mampu bayar bill telco tinggi semata2 nak pakai ipong/samsung latest vrsion :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register