BTC USD 41,856.9 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Check Kelajuan CELCOM Broadband anda kat sini

taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
Salam,kengkawan jom Check Kelajuan CELCOM Broadband anda kat sini
Klik- http://219.93.152.8/speedometer

BB1.jpg


Selepas check letak picture test result kat sini kita
 
Last edited:
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Ni speed yg aku dpt baru ni.. lokasi : Bndr Botanic, Klang.

zzzzzz-2.jpg


Laju gile.. smp x nmpk jarum tu naik.. ~X(~X(
:eek::eek:
 

taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
Jom kawan2 yg ada broadband CELCOM test,saya nak tahu kelajuan di tempat lain,kalau boleh d seluruh MALAYSIA
 

sis_zety

Active+ Member
Joined
May 10, 2008
Messages
3,830
Reaction score
10
Points
40
aku tak bole nak letak gamba...
average speed 62kbps...
maximum speed 210kbps ~X(
pakai pakej 98...
tp lembab ~X(
kat sri iskandar...
dpt hsdpa...
tp 2 bar je...
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
Ni speed kat sungai petani, kedah. D68.
ss-2.gif
 

taikunx

Active Member
Joined
Dec 21, 2007
Messages
1,395
Reaction score
9
Points
25
apa teruknya line CELCOM BB sekarang ni...ini tak leh jadi
 

piJimR

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2006
Messages
3,036
Reaction score
14
Points
25




aku pakej D68.
area skudai..
 

amundeadx

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
504
Reaction score
9
Points
15
Ni speed kat sungai petani, kedah. D68.
ss-2.gif

slow gak tuh.. kiki.. hang sp era mana? hang pi lepak kat KFC tesco kat Village mall. speed gak kat situ.. Hsdpa pun line, tapi sikit jer laa.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register