Chatter box

CG Sponsors




nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
slm,

1. ada link utk free chatter box
utk org nk involve dlm blog kita je
@ ada cara lain
2. free traffic org msuk kt blog kita
main copy code je ke
hrp dpt membantu
tq :D
 
Sponsored Post

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
samkom
xda ke yg sudi tolong sy ne :((
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
pegi kat cbox.ws


p/s : cube explore wz google selalu
Pergh pedasnye jawapan..Iyelah setuju dengan awak
kat section blogger punyalah menyala merah thread sticky

Sticky: Free blog, aksesori, hosting etc (Multi-page thread 1 2 3 ... Last Page)'

Dah tentunya benda yang nokaki nak nih benda aksesori macam kereta gak..Nak power gi lah kedai aksesori jangan pergi kedai cat pulak.
macam kita as driver kena tahu kedai
1.cat.
2.kedai ketuk body.
3.kedai tayar.
4.pomen repair.
5.kedai aircon
6.kedai aksesori..

Entahlah dia rabun dekat agaknya tebal power cermin mata dia..So maafkanlah dia.:)cgrock
 

lelakigila

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,543
Reaction score
24
Points
35
salam...
Rasanya dah dapat jawapan ke belum?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register