Chart Pattern

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09441
USD / JPY
107.485
GBP / USD
1.23892
USD / CHF
0.96751
USD / CAD
1.41671
EUR / JPY
117.632
AUD / USD
0.60807

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

Viper

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
Salam kawan2

Aku bukak thread ni untuk membincangkan tentang chart pattern ni...mungkin ada otai2 yang sudi share tentang benda ni..dipersilakan....



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Software

http://www.autochartist.com- Autochartist Trial 21 hari Full Version

IBFX-PRS.zip - Autochartist untuk Interbankfx

Forex Killer V3 - Forex Killer V3 + Keygen


Link rujukan Chart Pattern

http://hubpages.com/hub/How-to-Trade-Double-Tops-and-bottoms

http://www.chartpattern.com


E-books

Candlesticks_Fibonacci_And_Chart_Pattern_Trading_Tools_-_A_Synergistic_Strategy_To_En



------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Last edited:
Sponsored Post

Viper

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2007
Messages
557
Reaction score
44
Points
20
UCAD dijangka akan menyambung Uptrend ....



ada komen??
 

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
tak der komen...depends tf shj....& follow the rules..
 

mynor5535101

Active+ Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
178
Points
33
Salam kawan2

Aku bukak thread ni untuk membincangkan tentang chart pattern ni...mungkin ada otai2 yang sudi share tentang benda ni..dipersilakan....


Aku mmg tengok chart pattern untuk manual trade aku.Kalau dah biasa guna kita boleh agak direction dia.UCAD 4 HR TF ada bentuk flag.. Munkin nak naik kot..tapi UCAD ni payah sikit nak agak... sebab dia sering degan price crude oil.Kalau GJ tu aku boleh agak direction dia.

Boleh Rujuk kat sini
http://www.chartpattern.com
 
Last edited:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,321
Reaction score
826
Points
566
aku still blank ngan chart patern nie... tapi dulu masa LAYAN Spot index.. ado lah bljar hehehehe :D
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
bro SWAT..
u dah xpertt ke chart pattern ni....
pasal bnyak chart pattern trader ni make money.....
theory classical chart patern org dah guna dr dulu lagi kan....
rasanye yg best tu ,
boleh apply kat mana skop ,,,saham, cpo, fkli, forex...ect
konsep sama je kan....
cite la sket bro experience u guna chart pattern ni....
rasanya banyk gak senior2 trader guna ni je...
senang, mudah dan cepat....
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,569
Reaction score
125
Points
133
pino mate aku ...cam kaler renbow je
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register