chart pattern....nak belajar

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09468
USD / JPY
107.283
GBP / USD
1.24106
USD / CHF
0.96717
USD / CAD
1.41055
EUR / JPY
117.441
AUD / USD
0.60964

CG Sponsors




forex_86

Freshie
Joined
Oct 10, 2008
Messages
34
Reaction score
1
Points
21
hai....ader master chart pattern trader:-?

nak belajar:D

==========================================

-edited by darwisy-

Beberapa thread berkenaan dengan Chart Pattern dan Candle Stick boleh di rujuk adalah seperti di bawah:

1)Jenis Chart Pattern DI SINI

2)Asas Candlestick DI SINI

3)Chart Pattern Dlm Trading DI SINI

4)Perbincangan Candlestick dan Gaps DI SINI

5)Trading dengan Chart Pattern DI SINI
 
Sponsored Post

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
klu ader sifu lebih baik...bleh tanya benda tak faham....:D
sya tak paham cam mana nak pastikan pattern tu betul2:((
da ada thread yg bincangkan chart pattern ni....saudara bleh search kat cg ni:)cgrock
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
ni yg pattern harmonic trading ker?..yg crab, butterfly tu ker? atau pattern lain?
 

forex_86

Freshie
Joined
Oct 10, 2008
Messages
34
Reaction score
1
Points
21
chart pattern macam head and shoulder, flag dan lain2 tu...confius2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register