BTC USD 51,449.9 Gold USD 1,783.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

chart pattern....nak belajar

forex_86

Freshie
Messages
34
Joined
Oct 10, 2008
Messages
34
Reaction score
1
Points
21
hai....ader master chart pattern trader:-?

nak belajar:D

==========================================

-edited by darwisy-

Beberapa thread berkenaan dengan Chart Pattern dan Candle Stick boleh di rujuk adalah seperti di bawah:

1)Jenis Chart Pattern DI SINI

2)Asas Candlestick DI SINI

3)Chart Pattern Dlm Trading DI SINI

4)Perbincangan Candlestick dan Gaps DI SINI

5)Trading dengan Chart Pattern DI SINI
 
Sponsored Post

Firma

Super Active Member
Messages
5,310
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
klu ader sifu lebih baik...bleh tanya benda tak faham....:D
sya tak paham cam mana nak pastikan pattern tu betul2:((

da ada thread yg bincangkan chart pattern ni....saudara bleh search kat cg ni:)cgrock
 

aHmadDaniEL

Banned
Messages
18,080
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
ni yg pattern harmonic trading ker?..yg crab, butterfly tu ker? atau pattern lain?
 

nazrismail

Active Member
Messages
2,366
Joined
Dec 17, 2007
Messages
2,366
Reaction score
52
Points
30
hai....ader master chart pattern trader:-?

nak belajar:D

Maksud disini Candle Pattern ke?
Kalau ini dimaksudkan, kawe ada sikit.
Kalau nak, sedut....Bahasa Malaysia.
 

Attachments

  • candle Pattern.rar
    579.5 KB · Views: 66

forex_86

Freshie
Messages
34
Joined
Oct 10, 2008
Messages
34
Reaction score
1
Points
21
chart pattern macam head and shoulder, flag dan lain2 tu...confius2
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.12559
USD / JPY
113.513
GBP / USD
1.32458
USD / CHF
0.92521
USD / CAD
1.26868
EUR / JPY
127.770
AUD / USD
0.71052

CG Sponsors




Top
Log in Register