BTC USD 49,054.0 Gold USD 1,784.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Charges for TELCO sms company too high

Bro Gamat

Fun Poster
Messages
518
Joined
Dec 15, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
Bengang betul ngan telco nih, semua sykt pengusaha sistem sms perlu byr 50% pendapatan untuk every single sen yg dia dpt ( peratusan berbeza mengikut syrt telco masing2 )kalau pakai sms service ngan diaorg. Tahulah mereka pemilik rangkaian telefon tp bagi la untung skit pada kami tauke sms ni. Kalau dah potong byk, mcmmn nak cari makan tambahan plak sian kat agen n consumer yg lagi parah terpaksa untung ciput.Hope Telco leh consider luahan teman nih.

nak tgk produk teman.

sms HANTARKAN<jarak>KLIK<jarak>EMAILANDA dan send ke 33886 ( pastu bukak la email yob tu )
 
Sponsored Post

naBella

Freshie
Messages
9
Joined
Dec 17, 2008
Messages
9
Reaction score
1
Points
8
memang la mahal psl you all jual benda kira nak spam je... ( jgn mare )
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register