BTC USD 32,636.3 Gold USD 1,784.77
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Charger Telefon Mudah Alih

hyip2007

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2007
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
Kepada yang berminat untuk mendapatkan charges telefon mudah alih hanya menggunakan bateri AA 1.5V. Anda perlu simpan satu sebagai awasan

Kelebihan

1. Mudah dibawa
2. Hanya menggunakan bateri AA
3. Untuk kegunaan kecemasan bila anda tidak dapat mencari bekalan elektrik
4. Untuk semua jenis telefon

HARGA RUNCIT RM12 SEBUAH
HARGA PEMBORONG SILA CALL ATAU EMAIL.....

BERMINAT SILA HUBUNGI SUFIAN 012-4001814,
ATAU EMAIL: [email protected]

IMG_1695.jpg

IMG_1694.jpg

IMG_1699.jpg
 
Sponsored Post

Melancong 48

Fun Poster
Joined
Jul 30, 2009
Messages
334
Reaction score
9
Points
15
Ingin bertanya..adakah mobile charger untuk semua jenama
i.e LG..harap maklum.
 

hyip2007

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2007
Messages
131
Reaction score
0
Points
10
Boleh gunakan untuk semua jenis telefon...setiap pembelian akan disertakan satu kabel sahaja (berdasarkan model telefon anda), kabel boleh dibeli secara berasingan...
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
ye ker nie?....

bateri sebiji ajer?....
 

afiq2512

Active+ Member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
3,886
Reaction score
1
Points
25
mcam best jew.COD katne jew?PM detail please
 

fzlik

Super Active Member
Joined
Jun 7, 2010
Messages
8,199
Reaction score
856
Points
111
aku dah try dah. benda ni dah bertahun2 kat pasaran. tapi dia charge lambat giler. untuk emergensi boleh la. sambil telefon sambil charge. nak tuggu dia penuh berjanggutla. lg 1 kalau nak penuh bateri hp tu kene pakai beberapa biji bateri aa.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register