Chapter 2: MSL 6🏆 | JDT vs Terengganu | 19 July 9pm

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
148,660
Reaction score
20,602
Points
0
Location
cybertorium, level 3
KAMI BERMULA DENGAN BARISAN PEMAIN YANG SERING DIGUNAKAN DALAM DUA PERLAWANAN PERSAHABATAN SEBELUM INI DAN MEMBERIKAN PELUANG KEPADA PEMAIN-PEMAIN MUDA BERMAIN PADA BABAK KEDUA UNTUK ‘MATCH FITNESS’ MEREKA

Kami bermain baik pada separuh masa pertama dengan barisan pemain yang kami sering gunakan dalam dua perlawanan persahabatan sebelum ini dan berjaya mendahului 2-0. Bermula babak kedua, seperti biasa kami melakukan pertukaran keseluruhan pemain untuk memberikan 'match fitness' dan masa perlawanan kepada pemain-pemain muda yang lain dalam persediaan kali ini.

Selepas itu kami melakukan beberapa kesilapan dan mutu pengadilan pada malam ini begitu teruk sehinggakan gol pertama pihak lawan dalam keadaan 'offsaid' diambil kira. Manakala gol penyamaan pihak lawan berpunca daripada kealpaan salah seorang pemain pertahanan kami.

Selain daripada itu semuanya berjalan dengan lancar dan saya berpuas hati dengan perlawanan malam ini.

Luciano Figueroa, Pengurus dan Ketua Jurulatih Kelab Bolasepak Johor Darul Ta’zim

 
Sponsored Post

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,531
Reaction score
27
Points
48
ubi belum masak lagi ni, maka duk bench je la sampai masak..
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,806
Reaction score
96
Points
48
Mcm ngam corak mora dlu2 ni... leading pastu draw or kalah haha
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
7,960
Reaction score
152
Points
68
Dont be sad.. kejap lagi keluar la data kita control game kekekekek... next match kena line up 1st eleven. Dah 2 game test player kan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register