JDT Chapter 2: ACL Group G | VISSEL KOBE v JDT | 12.2.2020 -pm | Kobe Stadium | Foxsport

CG Sponsors
kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
35,326
Reaction score
2,174
Points
206
JDT, Subway jalin kerjasama

JDT-SUbway.jpgJOHOR BAHRU: Kelab Bola Sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) membuktikan mereka berada di kelas berbeza apabila berjaya menjalin kerjasama dengan sebuah francais makanan dari Amerika Syarikat, Subway.

Jalinan kerjasama itu diumumkan menerusi hantaran di laman Facebook rasmi JDT, Johor Southern Tigers hari ini.

Restoran sandwich itu akan membuka kedai mereka di Stadium Sultan Ibrahim, Iskandar Puteri, tahun depan.

Subway berada dalam berada senarai terbaharu usaha sama bertaraf antarabangsa yang dijalin JDT selepas SWAG, Nike dan Hublot.

“Ketika ini, Harimau Selatan sedang dalam proses rundingan bersama tiga lagi jenama yang akan membuka cawangan mereka di stadium yang serba canggih ini.

“Stadium Sultan Ibrahim direka untuk menjadi destinasi pelancongan di mana para pengunjung boleh menjamu selera, membeli-belah dan juga menonton perlawanan bola sepak. Luaskan Kuasamu Johor,” kata kenyataan itu.

Jalinan kerjasama itu secara tidak langsung akan terus mengukuhkan kedudukan JDT sebagai kuasa besar di dalam sukan bola sepak tanah air pada masa akan datang.

 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,667
Reaction score
21,083
Points
1,671
KEDAI JUALAN MAKANAN RINGAN & MINUMAN SIAP UNTUK DIGUNAKAN PADA TAHUN 2021
Kedai makanan ringan dan minuman baharu di Stadium Sultan Ibrahim sudah siap untuk digunakan pada tahun 2021. Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim telah melakukan yang terbaik untuk memastikan suatu pengalaman unik ketika menyaksikan perlawanan.
Terdapat lebih banyak kedai makanan dan minuman di sekitar stadium untuk memenuhi permintaan penyokong dan pengunjung. Sebuah francais makanan Amerika, Subway setakat ini telah mengesahkan pembukaan kedai di stadium ikonik ini. Banyak lagi yang akan datang beberapa minggu lagi. Luaskan Kuasamu Johor.

 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,667
Reaction score
21,083
Points
1,671
klo subway masuk dulu. mesti beriban2 punya sewa tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register