BTC USD 24,359.4 Gold USD 1,785.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cham ganti Kieran Pagi Di Era?

tmwwtw

Active+ Member
Messages
3,816
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
98
Points
30
pagi nih aku dgr era, suara cham ve plak yg muncul. sblm nih cham jd dj kt xfresh, kene transfer plak kt era. agaknye astro nak tutup xfresh kot sbb adi pun dulu dr xfresh gak. makin kosong ler xfresh lps nih.

tp aku rase mcm x best ler plak cham ganti kieran. ntah ler... kurang sesuai kot. skrg nih nana yg lebih byk berckp. era makin lame makin kurang ratingnye. ramai dah beralih ke stesen radio lain; hotfm, suriafm, sinarfm dll sejak k&k dibubarkan dr pagi di era.

kalau betul era nak naikkan balik rating diorg, lebih baik overhaul suma dj, program diorg, kurangkan iklan
 
Sponsored Post

herokicap

Active Member
Messages
1,596
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
era?
satu ketika dulu...

skang tak leh blah la...

mmg tak mashuk.

kena lak skang ni aku tgh bercinta ngan fafau,
mesti la aku sapot awek tercinta,kan?
 

tmwwtw

Active+ Member
Messages
3,816
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
98
Points
30
era?
satu ketika dulu...

skang tak leh blah la...

mmg tak mashuk.

kena lak skang ni aku tgh bercinta ngan fafau,
mesti la aku sapot awek tercinta,kan?

ko nak jd mr mama ker? hehe.. fafau maintenance tinggi tuh
 

ulam

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,373
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
60
Points
120
aku dah lama x layan radio...
 

tmwwtw

Active+ Member
Messages
3,816
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
98
Points
30
aku biase dgr radio dr dvrplayer.com jer
 

empirezqy

Fun Poster
Messages
311
Joined
Aug 14, 2008
Messages
311
Reaction score
0
Points
25
HOT FM dah jadi stesen radio no 1 di Malaysia.Kata org kuat HOT FM..tgk kat program MELODI semalam
 

tmwwtw

Active+ Member
Messages
3,816
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
98
Points
30
hotfm - lebih indon drp malaysia

:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register