> CGrians MeNyaNteY Di R&R BuKiT DoKoNg : Update PIC pg 53++ <

CG Sponsors




JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
> CGrians LePak2 sAmBil menGetEh & MeNyaNteY Di R&R BuKiT DoKoNg <



Nak buat gathering Cgrians lepak2 Menyantey part III sambil kenal2 antara 1 sama lain sblm Raya Aidil Adha ;

Lokasi : Satey Emas di R&R Bukit Dukong, Hiway Grand Saga Kajang-KL.

Tarikh : Jumaat ~ 5 hb Disember 2008

Masa : 9.30 pm ~ sehingga kebas punggung:p

Bayaran : Sponsor by Bro Coklat :)paid:)paid:)paid


Siapa yg nak join harap dpt bitau... aku updates post 2..

TQ...:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
Kehadiran :

1. JaMeQ
2. rajautara
3. coklat
4. bellaluna
5. aku insan
6. little_lily
7. ellyana..klu atok adika ikut
8. Adika klu bwk bik elly
9. alonso (x sure dia nih..klu sempat)
10. sidang muda (pun sama)
11. akay
12-17. M.U.S.I.B.A.T Grp I-V
17. cput77 & tacheh
19.ichiban
20.qreemall
21.mastikalynes..join nama jer nih..ekekke
23. meta aura >> kena betulkan nama ni psl aku kuat cemburu
24. eboss


# Sapa nak join kopi paste dan tambah je nama korang..TQ


Sapa nama yg ada tp x nak pegi korang delete jer...semudah alip ba ta..
 
Last edited:

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
sedap gak mkn satey emas tu... baru jer g ari kamis lps...
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
sedap gak mkn satey emas tu... baru jer g ari kamis lps...
jomla wak..ko free tak masa tu.. aku buh nama ko wak I, wak II dan wak III :">
 

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
jomla wak..ko free tak masa tu.. aku buh nama ko wak I, wak II dan wak III :">
keputusan ku cam dah muktamad...:(:)(:)((


:-h:-h:-h
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,163
Reaction score
101
Points
123
keputusan ku cam dah muktamad...:(:)(:)((


:-h:-h:-h
aiseh...sensitip betul la pemuda jawa nih...x kental lgsg cam jawarian lain yg pernah ku kenali...:-?

jomla wak..pasnih klu ditakdirkan putusnya tali perskandelan kita...aku pasrah...:((

x on YM ke?

# qreemall ngan GK ..korang nak join x nih?
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
aiseh...sensitip betul la pemuda jawa nih...x kental lgsg cam jawarian lain yg pernah ku kenali...:-?

jomla wak..pasnih klu ditakdirkan putusnya tali perskandelan kita...aku pasrah...:((

x on YM ke?

# qreemall ngan GK ..korang nak join x nih?
aku xsure lg....
nnti aku kompomkn blk kt thread ni ari khamis...
:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register