++ CGrians BeR SteAmBoaT di TuPai-TuPai : Update PiC pg 55 ++

CG Sponsors




JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
> CGrians Mini Annual Dinner 08' ~ LePak2 sAmBil menGetEh & ber SteAmBoat <






[/QUOTE]
Nak buat gathering Cgrians lepak2 ber STEAMBOAT part I ;



Lokasi : Restoran Tupai-Tupai,(Suasana Rimba Di Kuala Lumpur)
551A Jalan Bukit Petaling,
50460 Kuala Lumpur.

Tarikh : Sabtu ~ 13 hb Disember 2008

Masa : 8.30 pm ~ sehingga kebas punggung:p

Bayaran : Buffet Style > RM23 seorang Dewasa / RM12 Kanak-kanak

Sapa2 yg x makan steamboat boleh makan ala carte...no hal..tp meja asing2..takut korang curi kesteambotan kami..ekekekke



Siapa yg nak join harap dpt bitau...tempahan perlu dibuat selewat2nya pada hari Jumaat 12hb Disember 2008 11.59pm

so sapa yg nak join kena betul2 kompom dan akan di updates pd post 2..


TQ...:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Kehadiran ( Comfirm dtg sahaja ) :

1. JaMeQ
2. MiNiE JaMeQ (id CG aku pun x tau :">)
3. Secawan kopi
4. Gween + Anak 2 org
5. mastikalynes
6. brozul
7. little_lily
8. fordLASER
9. Minie fordLASER + Anak 3 orang
10. metaaura
11. L.O.V.E aka Miss Lynn
12. ellyana - bgantung pd lesen kuarga & supir
13. zolympus
14. jade
15. masreemie - menarik diri disaat akhir...hubby rindu banget mlm tu..ekekke
16. skendel Lynn
17. seorang awek CG + bersama tanggungan (identiti dirahsiakan dbwh akta 177(C)
18. marlen83
19. eboss
20. minie eboss
21. erDrAg00n
22. ehem ehem brozul
23. MoShed
24. tokera
25. skendel tokera
26. Anuarinvestor(IB insta dia belanja yg di bawah list nie)
27. Kehidupan
28. Masta Sobrye
29. mj12
30. Adika



Siapa yg nak join harap dpt bitau...tempahan perlu dibuat selewat2nya pada hari Jumaat 12hb Disember 2008 11.59pm


~~hidangan pelbagai jenis balls~~seafood untuk penggemar makanan laut~~sayur²an bersama pelbagai jenis mee cina kering~~turut dihidangkan bubur nasi, nasi goreng, bihun goreng & loo see fun goreng. kuih-muih, buah²an & ais-krim pun ada.~~​
 
Last edited:

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Lokasi Restoran Tupai-Tupai

 
Last edited:

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
yess...kali ni leh join...
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
nak amik gambo2 byk2 nih..
leh jadi potret kenangan bersama cgrians..
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
nak amik gambo2 byk2 nih..
leh jadi potret kenangan bersama cgrians..
ambik la pic abe meq sepuas ati ira..ekekke

namamu ku updates di tread ku ini...:">
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku ni orang baru kat sini.. jeles pulak aku tengok korang selalu buat gathering.... Rasa nak join tapi ada kerja kat Miri hari tu... Takpe hujung bulan aku datang...
 

EiRa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
15,057
Reaction score
0
Points
110
Kehadiran ( Comfirm dtg sahaja ) :

1. JaMeQ
2. MiNiE JaMeQ (id CG aku pun x tau :">)
3. Secawan kopi
4. Gween + Anak 2 org
5. mastikalynes
haha nama ira tersenarai lak...
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Aku ni orang baru kat sini.. jeles pulak aku tengok korang selalu buat gathering.... Rasa nak join tapi ada kerja kat Miri hari tu... Takpe hujung bulan aku datang...
xper time ko leh dtg KL nanti kitorang dah buat makan2 Part 17 dah...masa tu ko join:)):)cgrock:)cgrock:)cgrock

ko buat la Cgrians gath kat sarawak :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register