BTC USD 22,707.2 Gold USD 1,922.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai CGrian's....andai masa boleh diundur....

Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Messages
4,801
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
bulan 4 2007..

kul 6 petang suddenly aku teringat kat mak aku (dia n family aku ada kat sabah...aku kat kg kat perlis tgh cuti study week)

rasa nak call tapi aku tangguh2 dulu..

baru je 2hari sblum tu borak2 dlm fon dgn dia..

kul 11 mlm ayah aku call mak aku dah meninggal..(asthma..acute..siang tu elok je dia pegi keje)



terkilan..
1) rasa nak call tapi tangguh2..
2) 2hari sebelum tu aku yg putuskan talian..sebabnya time mak aku call aku tgh beli buah..nak bayar la time tu..kalo la aku tau tu last time aku leh cakp dgn dia..



but there's just no if's in life..
aku cuma leh doakan dia banyak2..
 

Niyang

CG Top Poster Club
gem
Messages
44,524
Joined
May 13, 2009
Messages
44,524
Reaction score
2,197
Points
261
Awards
1
1.Aku, nk mulakan alam persekolahan balik... Belajar rerajin...huhuh.. Nyesal, kalau x.. aku dh dpt bagi sedikit kesenangan pada famili aku... Baru aku sedar yg mmg betul ckp org2 tua.. "Belajar rajin2, besar nanti x nyesal..."

2. Aku nk lamar ex gf aku...pd tahun 2006, kalau tak...sure aku x bujang sampai ke ari nih...huhuhu...
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Messages
3,354
Paid Membership
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
1.Aku, nk mulakan alam persekolahan balik... Belajar rerajin...huhuh.. Nyesal, kalau x.. aku dh dpt bagi sedikit kesenangan pada famili aku... Baru aku sedar yg mmg betul ckp org2 tua.. "Belajar rajin2, besar nanti x nyesal..."

2. Aku nk lamar ex gf aku...pd tahun 2006, kalau tak...sure aku x bujang sampai ke ari nih...huhuhu...

aku pon nak blajar btol2 gak....

rugi xblajar sungguh2...
:(
 
Sponsored Post

Top
Log in Register