CGrian basketball

CG Sponsors




endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
Salam...warga CG
sesapa warga cg yang boleh main basketball????leh ler wat team....aku dulu main gak basketball....tapi semenjak kerja nie dah lame tak sentuh...kekadang jer main...tu pun sebulan sekali...tu pun nasib ler...sekarang ni dah lame tak main...rase gian lak....dah la badan makin sihat lak...huhu...sesapa yang boleh main basketball sila lapor....n kalau ader sesape yang leh incharge leh la wat gathering...ni just planning aku ler...sapa leh lead.,...bagus nieh....layan wooo basketball....bola aku ader....original nike lagi.....leh ler info kat sini ek sesape yang boleh main dan nak kembali aktifkan diri dalam bidang sukan nieh.

yang berminat nak join:
1. aku
2. ARIFFX
3. hazwan
4. qai
5. Arxtivation
6. Kuhik
7. Felix23
8. StanNero
9. neosa
10.maf14
11.buddy
12.vidal

kepada sesapa yang nak join jomlah...
akan aku update list nie...dapat wat 1 group CG cantik nieh...mintak sponsor CG...hehe
 
Last edited:
Sponsored Post

buddy

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2007
Messages
173
Reaction score
1
Points
15
jom2 aku sokong semua mmber2 aku ade yg da klua malaysia blaja ... so aku tade kawan mari2 la ramai2 main basketball!!!!!
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
aku kalo men basketball ni takat bole main aje laa...
tp dh brp zaman xmain....
dlu masa aktif main pon mcm haram je teknik2 aku....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Main...makan..main...makan..main..makan..
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
aku kalo men basketball ni takat bole main aje laa...
tp dh brp zaman xmain....
dlu masa aktif main pon mcm haram je teknik2 aku....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
teknik2 slamdunk ke bro????dasyat tue...aku pun xleh dunk...rendah...hehehe
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
jom2 aku sokong semua mmber2 aku ade yg da klua malaysia blaja ... so aku tade kawan mari2 la ramai2 main basketball!!!!!
jom kite main ramai2...penuh court...:)
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
usim Nilai...kat sini ada 2 forumers cg slalu maen...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register