CG Warzone : Perikatan Nasional vs Pakatan Harapan

CG Sponsors




Sponsored Post

Panji hitam putih

Active+ Member
Joined
Nov 6, 2016
Messages
3,976
Reaction score
1,149
Points
111
Dalam kertas undi ada calon

PN vs PH

Anda undi yg mana?

Dap dominan 42 kerusi.
Pilih yg kurang mudharat.
DAP penentu keputusan: Tun M
Kenyataan Tun Dr Mahathir Mohamad yang mengakui DAP berperanan menentukan semua perkara dalam pentadbiran termasuk kedudukanya sebagai perdana menteri.
 

asasindino

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2011
Messages
4,637
Reaction score
69
Points
30
teringin plak nak tgk debat live secara bersemuka PN vs PH dlm kalangan ahli CG ni..baru syok berhujah tanpa bantuan google
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,620
Reaction score
2,231
Points
191
Apa yg meleret🤭🤭🤭 ko tak nampak mudarat yg telah berlaku.? Atau ko masih buta tak nampak kerosakan yg PH dah buat?🤭🤭🤭
kesian..

tak paham soalan rupanya.. quote quran quote sana quote sini....

last2 PH yg salah... bhahahahahahha
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,620
Reaction score
2,231
Points
191
teringin plak nak tgk debat live secara bersemuka PN vs PH dlm kalangan ahli CG ni..baru syok berhujah tanpa bantuan google
kalau tkde gugel camana nk buktikan ckp2 PM kita ni..?


nnti dikata kita plak buat fitnah buat cerita plak...

kan susah tu.. 😂
 

asasindino

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2011
Messages
4,637
Reaction score
69
Points
30
kalau tkde gugel camana nk buktikan ckp2 PM kita ni..?


nnti dikata kita plak buat fitnah buat cerita plak...

kan susah tu.. 😂
ntahlah haji..kalau ambik rujukan dari google tu dua dua lawan nampak hebat je...page ke 1000 pun thread ni pun dua dua win
 

Panji hitam putih

Active+ Member
Joined
Nov 6, 2016
Messages
3,976
Reaction score
1,149
Points
111
ye ke AlQuran ckp spt dibawah ni..?


Panji hitam putih said:
Lebih baik menyokong pemimpin islam berbanding orang kapir..mudarat memilih pemimpin kapir lebih jelas mudarat nya..ikut kata Alaquran kalau tak caya

Bkn aku ckp tau.. kau yg ckp.. aku tnya ajer... 😂😂😂
kesian..

tak paham soalan rupanya.. quote quran quote sana quote sini....

last2 PH yg salah... bhahahahahahha

Ni soalan asal ko..aku jawab la apa
Yg ko tanya...pastu nak konar kot lain🤭🤭🤭
 

Panji hitam putih

Active+ Member
Joined
Nov 6, 2016
Messages
3,976
Reaction score
1,149
Points
111
Sian...dia yg tanya betul ke tak...bila bg bukti nak konar kut lain pulak...hihihi macai macai🤭🤭🤭
 

g-man

Active+ Member
Joined
Jan 16, 2011
Messages
4,370
Reaction score
549
Points
81
Kalau quote dr video atau ceramah sebelum PH dan PN terbentuk..

Mmg banyak la bantah membantah antara parti2 ni..

Tp kita lihat la bagaimana keadaan PN ni

PH pun dh lingkup,sebab asalnya dlu pun mereka berbalah,mcm2 isu

PN pun sama dlu2 ada berselisih mcm2 isu

Tapi utk elak mudarat, PN terbentuk
Jd kita tgk la mcm mana PN buat kerja

Jgn la bash dlu..

Dh berpecah nnt..bash la sekuat hati..
 

biomedik2

Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
2,171
Reaction score
892
Points
71
Dalam kertas undi ada calon

PN vs PH

Anda undi yg mana?

Dap dominan 42 kerusi.
Pilih yg kurang mudharat.
Ini yang sebetulnya.

PH majoriti kafirun
PN majoriti muslim

Anda Muslim, anda pilih yang mana?
Jika anda kafir, anda pilihlah suka hati anda.

Sekian.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register