BTC USD 41,792.8 Gold USD 1,740.25
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CG Running Club

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,416
Reaction score
2,336
Points
201
mmng nk carik yg bukan music tn tu pilih FR245..klu run x suka pakai earphone bagai.. lately ni mcm nk beli jer bluetooth earphone tp x suka bawak pone klu run hehe..
Sama.

Tapi kalau lari atas treadmill, dapat layan music best.

Atau ada tv depan treadmill :ROFLMAO:
 
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
Sama.

Tapi kalau lari atas treadmill, dapat layan music best.

Atau ada tv depan treadmill :ROFLMAO:

Atas treadmil
Saya pasang YouTube je
Layan lagu² slow rock 90an
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,416
Reaction score
2,336
Points
201
Atas treadmil
Saya pasang YouTube je
Layan lagu² slow rock 90an

Bila pasang lagu atau tonton video, tak terasa waktu berlalu.

Kadang2 saya pasang Avengers, Iron Man, Running Man 🤭
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
Bila pasang lagu atau tonton video, tak terasa waktu berlalu.

Kadang2 saya pasang Avengers, Iron Man, Running Man 🤭

Masa lari kat gym dulu
Ramai je layan movie masa lari
Memang tak terasa masa berlalu
Tapi kalau speed 9-10
Takde nak fokus dah citer tu bang
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
tak tau lagi hahaha.. insyallah runner... tn @TXT berapa sok? ramai yg bt 16 km kot.. nk join R68 ka?

bleh join team ni, saya ada hal tghari eso...good luck

Want to join this club run on Strava? https://strava.app.link/otLC7rpeujb

Tu la
Pagi esok plan 16.9KM je
Tu pun kalau tak hujan la

Ada jugak ni geng ajak layan R68 pagi esok
Tapi tak larat kot sebab dah seminggu OFF
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
Screenshot_2021_0916_113233.png
Screenshot_2021_0916_123202.png


Alhamdulillah
Selesai Larian Hari Malaysia
Setelah Seminggu OFF 😌
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,416
Reaction score
2,336
Points
201
Screenshot_2021_0916_113233.png
Screenshot_2021_0916_123202.png


Alhamdulillah
Selesai Larian Hari Malaysia
Setelah Seminggu OFF 😌

Syabas Sifu.

Jam saya 21 September baru seller post :rolleyes:

Padahal seller tu kat Selangor jer.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register