CG Running Club

Recommended Brokers


Latest Threads

Sponsored Post

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,837
Reaction score
35
Points
120
Kaki tak berapa sihat
OFF dulu 🏃 buat masa sekarang 😔
Rehat dulu abam, comeback stronger.

Harini patutnya ada Cyberjaya Half Marathon, tapi cancel lak sebab jerebu makin teruk.
Baru nak join event HM 1st time, takdok rezeki nampaknya. Baru berangan nak buat
sub 2 hour.

Lari sendiri je pagi tadi, jap lagi g collect medal & finisher t.


70578470_10157362948328672_3755419910704988160_o.jpg
70024834_10157362948443672_675763827865812992_o.jpg
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,531
Reaction score
8,702
Points
2,226
Rehat dulu abam, comeback stronger.

Harini patutnya ada Cyberjaya Half Marathon, tapi cancel lak sebab jerebu makin teruk.
Baru nak join event HM 1st time, takdok rezeki nampaknya. Baru berangan nak buat
sub 2 hour.

Lari sendiri je pagi tadi, jap lagi g collect medal & finisher t.


View attachment 206998View attachment 206999
Gitu la nmpk nya bam wan
Tahun depan lak join event

Desup lain mcm ni
Pace sub 6 😲
 

krazey17

Active Member
Joined
May 25, 2010
Messages
2,242
Reaction score
39
Points
30
alhamulillah ,45 hari battle dgn gout kaw2 punya kali ni.sebulan xmau ilang,ni ada sket sengal2 lg.ahad dgn smlm dapat buat balik 5-9 km pace 7-8.train balik nk capai 30km - 40km (LSD).
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,531
Reaction score
8,702
Points
2,226
alhamulillah ,45 hari battle dgn gout kaw2 punya kali ni.sebulan xmau ilang,ni ada sket sengal2 lg.ahad dgn smlm dapat buat balik 5-9 km pace 7-8.train balik nk capai 30km - 40km (LSD).
kemah boh
kite OFF dulu LSD
harap blh kambek dlm masa terdekat la
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
15,254
Reaction score
948
Points
166
Musim jerebu ni korang lari jugak ke? Den dh takut nk outdoor lamo, dh dkt 2 minggu x poie tasik dgn anak2. Tringin nk masuk gim pakai treadmill tapi segan plak sbb tengok2 xdo org gemuk dlm tu😂 den sorang ajo gemuk malu lah
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
258,531
Reaction score
8,702
Points
2,226
Musim jerebu ni korang lari jugak ke? Den dh takut nk outdoor lamo, dh dkt 2 minggu x poie tasik dgn anak2. Tringin nk masuk gim pakai treadmill tapi segan plak sbb tengok2 xdo org gemuk dlm tu😂 den sorang ajo gemuk malu lah
den dah 2 mggu takdo exercise
injured plus jerebu
mereput yo la kek ghumah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register