CG Runners!

CG Sponsors




Anonymous_

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2011
Messages
222
Reaction score
0
Points
10
Salam rakan-rakan CG sekalian.

Dsini, saya buka thread untuk rakan-rakan CG yang minat dalam aktiviti Running/jogging/Marathon. Mungkin ada rakan-rakan CG yang dah otai dan memang kaki runner/marathon dan pernah join banyak marathon event, boleh lah berkongsi pengalaman dan ilmu untuk kita-kita yang baru atau baru ingin menceburi aktiviti ni.

Dulu, masa bujang saya rajin la juga jogging kat tasik shah alam, dekat dgn Masjid tu. Tapi sejak dah kawin, hampeh. :)) Sebulan sekali pun payah. So sekarang, bila perut dh makin kehadapan, saya nak start balik la aktiviti jogging ni.

So, ada tak rakan-rakan CG yang akan join Standard Chartered KL Marathon pada 30June nanti?

Link : http://www.kl-marathon.com/

Saya harap thread ni akan aktif dan memberi manfaat kepada rakan-rakan CG. Sekian, W'salam.

:)cgrock
 
Top
Log in Register