CG Official Paintball Chat

CG Sponsors




siputturbo83

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
EVENT 2 :- Please contact sNarFy

Saya dengan rasa rendah diri ingin mengajak mana-mana team yg suka dan sudi bermain paintball "RECBALL" bersama-sama team saya.

Ingin mencari team yg mempunyai ahli sbyk 10 org utk bertempur bersama kami.

Tarikh: 3/1/2009
Jam: 2pm
Tempat: Putrajaya
Budget: RM95 (500peluru) + kelengkapan

Jikalau ada team berminat, sila contact/sms 019-3432484. Confirmation sebelum 1/1/2009.

Maju lah sukan paintball untuk semua...

p/s: Kekuatan team saya, tak berapa tere.. main hentam tembak aje, tade skill tapi hanya ada semangat juang. Team campuran lelaki dan perempuan.
 
Last edited:
Sponsored Post

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
:):):)
Date :Saturday, Januari 24, 2008
Time:10:00am - 2:00pm
Venue: Rimba Harmonis, Gombak. (Rimba Harmonis)
Price: ** RM95 per pax** (price including lunch n around 350 pallets(peluru)/person) pallets byk gile, ko ble tembak org smpi lebam!.
Contact : either thru rafiqin83[at]gmail[dot]com atau ble sms 012-3520185. jgn call, cume sms, sume sms akan direkod sbgai nota/rujukan kepada organizer.

gambar lokasi ble tgk kat sini, munzir fauzi dan litium online :)cgrock:)cgrock

* tentang harga jgn risau, sebarang lebihan wang akan dipulangkan setelah kite dapat kos sebenar perbelanjaan.tiada niat di hati organizer untuk mengambil sebarang keuntungan.harga adalah berpatutan dan tidak berkadar lansung dengan harga minyak. harga juga termasuk dengan lunch, so tak payah susah nak datang buat bbq atau peralatan memasak, bagaimanapun membawa jajan adalah digalakkan (hik3). sila maklumkan kepada organizer berapa yg akan datang bersama anda, ini utk memudahkan organizer menyediakan lunch. anda cume perlu datang dengan ceria dan balik dengan puas hati+lebam2 di badan. jgn menangis kelaparan kelak!

* cadangan adalah kita bermain secara tournament style, setiap kumpulan berperang 4 kali (3 games liga, 1 winner's pool atau looser's pool) dan kawasan peperangan adalah di dalam hutan/semak/celah2 pokok dan ada kubu masing2. sape2 yg berminat nk jadi sniper, tempat ni ada sediakan port utk sniper(gile cs gile cs).

*Jenis game, (capture the flag, chicken run, save the king, ) akan ditentukan kemudian. Bilangan rechargeable life juga akan ditentukan kemudian. jika ade pallets yg lebih(biasenye mmg ade), korang ble test power shooting botol2 pulak sbgai mngsa.haha

* sape2 yg berminat nak amek gambar, tempat ni ade sediakan tower untuk potographer2, jadi mmg senang dan masyuk nak amek gambar cantek2.

*pasukan akan ditentukan kemudian sebaik sahaje kite dapat jumlah pemain yg berminat untuk join, jgn risau undian akan diadakan secara adil dah saksama. kepada yg berminat, sila apdate di sini atau sms saje gua, list of players akan diupdate di blog nie. cadangan adalah 4 pasukan dengan jumlah pemain antara 16-24 orang. buat masa ni, organizer akan terima 16 penyertaan terawal. sape cepat die dapat! sila kompemkan penyertaan seblom 25/12/2008!!

perang sudah bermula! save the cheerleader, save the world!

p/s: untuk detail lanjut, ble gi sini http://siputturbos.blogspot.com/

erk... 2008?
 

frigid03

Super Active Member
Joined
Sep 28, 2007
Messages
6,226
Reaction score
0
Points
60
pergh pueh ati arr 350 pallet/person..mmg nk smpai lebam neh..:))
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
mmg berbaloi...aku rasa mamat admin sorg ada nak wat paint ball gak kat dlm CG nie
 

siputturbo83

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2008
Messages
246
Reaction score
0
Points
10
jom jom maen..takkan takde paintball lovers dlm cg ni. hehe.
 

akay

Banned
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
ade bro..
ade satu thread ajak geng2 cg main tembak bola kaler ni..
cuba search
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
aden tak roti main...laie satu plak duik tak cukuik nak main:(:)((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register