Santai CG Ni Untuk Orang Malaysia Sahaja Ke?

CG Sponsors




jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,789
Reaction score
2,491
Points
201
"CG" tu apa? mmg org malaysia suka politik. Habis semua nak dipolitikkan..hehehe
Aikk..

Maaf tanya, sy tengok dlm CG ni ramai Malaysian tapi ada ke yg bukan Malaysian juga? Agak2, apa org luar ni buat at CG ni ek?

CG yang dimaksudkan tu apa ?
 
Sponsored Post

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,334
Reaction score
198
Points
33
Aikk..

Maaf tanya, sy tengok dlm CG ni ramai Malaysian tapi ada ke yg bukan Malaysian juga? Agak2, apa org luar ni buat at CG ni ek?

CG yang dimaksudkan tu apa ?
geng2 dari nigga pon ada, tapi jarang2 la tujuan dia biasa la nk try pancing
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,789
Reaction score
2,303
Points
151
aku rasa ramai jugak org Indonesia dlm ni kot.... aku rasa lah
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
25,798
Reaction score
3,793
Points
236
"CG" tu apa? mmg org malaysia suka politik. Habis semua nak dipolitikkan..hehehe
CG memang Cari Gold .. bukan cari emas berketul kel.. tapi benda2 yang berfaedah ..nak cari $$ boleh atau GOLD (di bahagian FOREX / INVESTMENT) dipersilakan, tapi baca dan fahami TnC forum dahulu, difahami CG tidak berri sebarang ganjaran, tapi hanya sekada forum berbincang seperti yang forum minoriti diluar sana, tiada perkauman dan ke beradaan ..

dari orang xkerja sampai billionare boleh kongsi maklumat, tapi pastikan sahih dan benar :)
 

Defxz

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2010
Messages
349
Reaction score
29
Points
20
selain malaysian, ada 2 lagi geng

1. geng indon kt section forex
2. geng seram. newbie sembang sesama dia. lol
Perasan juga geng no 2 tu, bot ke apa diorg tu:unsure:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register