Santai CG Ni Untuk Orang Malaysia Sahaja Ke?

CG Sponsors




MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
Maaf tanya, sy tengok dlm CG ni ramai Malaysian tapi ada ke yg bukan Malaysian juga? Agak2, apa org luar ni buat at CG ni ek?
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,700
Reaction score
552
Points
121
Nak tengok orang luar ramai pergi kat section Forex.
Kat situ malaysian forummers pun tak tahan daulat dengan geng Indon.
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,771
Reaction score
2,472
Points
201
Kebanyakkan orang malaysia..
Sebab cg ada thread politik..
Dimana orang malaysia suka berpolitik..
 

cariemas100

Junior Member
Joined
Oct 24, 2020
Messages
65
Reaction score
15
Points
11
apa yg bermanfaat kat sini kita ambil. adat menumpang singgah, jgn nak memandai2 menjaganya. sini dah ada yg menjaganya, kita tumpang lepak je sudah
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
25,798
Reaction score
3,791
Points
236
rasanya kat Forex, Investments, High Yield Programs orang luar ramai .. selain dari tu kalau General Chat, Classified, Entertainment tu local banyak :)
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,013
Reaction score
11,949
Points
2,376
Maaf tanya, sy tengok dlm CG ni ramai Malaysian tapi ada ke yg bukan Malaysian juga? Agak2, apa org luar ni buat at CG ni ek?
Bukan malaysia mungkin ramai dalam section Forex je rasanya tuan
Macam forumer² lain dah bagi tau sebelum ni 😁
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
Bukan malaysia mungkin ramai dalam section Forex je rasanya tuan
Macam forumer² lain dah bagi tau sebelum ni 😁
ooo..okies..tu yang tengok banyak topik forex
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
rasanya kat Forex, Investments, High Yield Programs orang luar ramai .. selain dari tu kalau General Chat, Classified, Entertainment tu local banyak :)
oo..ok..faham faham. banyak cite menarik gak dalam ni.
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
Kebanyakkan orang malaysia..
Sebab cg ada thread politik..
Dimana orang malaysia suka berpolitik..
"CG" tu apa? mmg org malaysia suka politik. Habis semua nak dipolitikkan..hehehe
 

MrLan

Junior Member
Joined
Nov 3, 2020
Messages
65
Reaction score
7
Points
11
Nak tengok orang luar ramai pergi kat section Forex.
Kat situ malaysian forummers pun tak tahan daulat dengan geng Indon.
geng forex indon? hebat juga indon ni, sampai sini dia orang masuk.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register