CG Legal Aid Clinic - Khidmat Nasihat Guaman Percuma Kepada Warga CG!

CG Sponsors




lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,357
Reaction score
490
Points
141
Assalamualaikum/ Selamat Sejahtera.

Bersempena dengan bulan mulia ini, aku bercadang nak membuka Legal Aid Clinic dkt sini utk bantu warga CG yang memerlukan nasihat dalam bidang perundangan.

Hanya khidmat nasihat guaman sahaja. Percuma tak payah bayar.

Kalau kena wakilkan dkt Mahkamah, benda yang melibatkan kertas kausa, paperwork, formal legal opinion dan sebagainya, maaf ye. Tak buat. Hehe. Tp benda simple- simple mcm hantar surat representasi ke, boleh la tlg.

Jadi sesiapa yang ada kemusykilan, atau ada masalah berkenaan kes sendiri atau org lain, boleh la tulis dkt sini. Yang malu- malu kucing, boleh PM aku. InsyaAllah aku reply secepat mungkin.

Semua bidang dalam law boleh tanya. Sivil dan Jenayah. Syariah boleh la sikit- sikit.


Kalau ada lawyer dalam ni, boleh join jgk. :D:D:D
 
Sponsored Post

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
bagus ni bro....semoga dirahmati dan diberkati...
 

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
25,357
Reaction score
490
Points
141
Bump utk sesiapa yang memerlukan bantuan...
 

ahmaddpintu

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2017
Messages
179
Reaction score
62
Points
30
salam bos , kalau perkara dah berlaku 3..4 tahun dulu, boleh tak kita buat report hari ini
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
647
Reaction score
228
Points
33
Semoga TT dilimpahkan rahmat dan rezki yg melimpah ruah sbb sudi beri khidmat nasihat pro bono pada netizen .. (y)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register