CG ID kapak - IB of fxpro.com

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18347
USD / JPY
105.596
GBP / USD
1.31120
USD / CHF
0.91260
USD / CAD
1.33619
EUR / JPY
124.970
AUD / USD
0.72072

CG Sponsors




General Juhziz

Super Active Member
Joined
Apr 21, 2010
Messages
8,682
Reaction score
254
Points
81
paling rendah boleh trade 1 pip= bape cent ? 0.1cent, 1cent @ 10 cent ? TQ
 
Sponsored Post

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
assalamualaikum.. dh lama tak kembali kt sini
jom sesiapa nk daftar fxpro blh klik siggy saya

sila lihat di first page ye.. saya dh update yg terbaru :)cgrock
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
apa yang best fxpro ni ialah function close positions dia

kita boleh boleh pilih samada:

close yang buy sahaja
close yang sell sahaja
close yang profit sahaja
close yang loss sahaja
close pair pilihan sahaja
close all positions

105930518_102206011558489_7162522472271127049_o.jpg
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
spread rendah
execution laju
xde syarat scalp
nk close 1 saat pun boleh
memang idaman para scalper ni :cool:
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
kenapa ctrader lebih hebat daripada mt4
sila tonton video ni :)

 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
Bagi memudahkan trader untuk deposit, FxPro menyediakan 'local deposit'.

Trader boleh pilih mana-mana bank yang tersenarai untuk melakukan deposit.

local deposit.png




Screen Shot 2020-07-07 at 11.41.35 AM.png
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
jom trade fxpro
execution terlajusss
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,527
Reaction score
238
Points
123
Screen Shot 2020-07-09 at 9.19.04 AM.png


Customer support dalam pelbagai bahasa termasuk Malaysia

klu malu2 nk tanya, tanya saya pun xpe :D
 

firahz

Fun Poster
Joined
May 25, 2008
Messages
986
Reaction score
9
Points
15
Tuan nak
View attachment 257286

Customer support dalam pelbagai bahasa termasuk Malaysia

klu malu2 nk tanya, tanya saya pun xpe :D
Tuan nak tanya. Kalau masa deposit kita gunakan debit kad, katalah dah trade dan untung nak keluarkan tapi debit kad dah expired (bank bagi kad baru), boleh withdraw dkt debit kad yg baru ke? Ke skrg dah tak kisah deposit by kad tapi withdraw by local bank/paypal/others?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register