BTC USD 20,686.6 Gold USD 1,819.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

CG Ganu Gathering> Sumai Suite Resort 18/09/09. done!!!

tepat gathering pilihang .......


  • Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Not open for further replies.

JaMeQ

Legendary Member
gem
Messages
16,164
Paid Membership
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
Duit baki jamuan ada lagi dengan aku...
aku hold untuk next event la yer....

dok nyusoh ke mum ke duk hold duit tuh...

mum trfer je masuk akaun aku baleng hok ade...biar aku pulok susoh jaga pitih tu:p:D
 
Sponsored Post

gOdFeLLa

Super Active Member
Messages
9,441
Paid Membership
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
dok nyusoh ke mum ke duk hold duit tuh...

mum trfer je masuk akaun aku baleng hok ade...biar aku pulok susoh jaga pitih tu:p:D

hehehehe....
dok banyak mana doh.. dlm 250 rial gitu jer
aku tengah tunggu resit dari ayamod ni... dok sampai2 lagi ke aku...
 

reizwana

Active+ Member
Messages
2,950
Joined
Feb 15, 2009
Messages
2,950
Reaction score
47
Points
30
aku nok sutong ~~~ aku ngidam sutonG ~~~~~
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,582
Paid Membership
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
135
Points
133
resit on da way...aku ada seminar sekitar ganu....ok fella :)..sorry lambat deh
 

ErieAdn

Legendary Member
gem
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Duit baki jamuan ada lagi dengan aku...
aku hold untuk next event la yer....

Dakper... mu hold dulu arr... mu pusing2 dulu.. Harak2 tahung depang jadi USD25000.. bleh arrr wak seminggu berturuk2 buker poser awok2 kiter..:)):)):)):))
 

ErieAdn

Legendary Member
gem
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
Dakper... mu hold dulu arr... mu pusing2 dulu.. Harak2 tahung depang jadi USD25000.. bleh arrr wak seminggu berturuk2 buker poser awok2 kiter..:)):)):)):))

Tapi kalo rugi, :-?:-?:-?
 

ErikaYooo

Fun Poster
Messages
449
Joined
Aug 4, 2009
Messages
449
Reaction score
1
Points
15
Dakper... mu hold dulu arr... mu pusing2 dulu.. Harak2 tahung depang jadi USD25000.. bleh arrr wak seminggu berturuk2 buker poser awok2 kiter..:)):)):)):))

huuuhuhuh...kalu banyok tuh..kite pakat g buke kat al-Burj Dubai boh:eek:
 

ErieAdn

Legendary Member
gem
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
dok nyusoh ke mum ke duk hold duit tuh...

mum trfer je masuk akaun aku baleng hok ade...biar aku pulok susoh jaga pitih tu:p:D

:)):))... pakak trade laa sikit sorang... jangji utong masuk dana GATH GANU blaker...:)):)):))
 

ErieAdn

Legendary Member
gem
Messages
11,189
Paid Membership
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
huuuhuhuh...kalu banyok tuh..kite pakat g buke kat al-Burj Dubai boh:eek:

Ermm... molek jugok tuu, leh makang kambing golek pulok sekor sorang..:)):))
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register