CFD on stock dan derivatives market

CG Sponsors




hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
sape2 yg minat main CFD? post sini ar
 
Last edited:
Sponsored Post

wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
benda nie aku kurang sikit
ada sape2 boleh jelaskan?
 

za_xc03

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,236
Reaction score
14
Points
25
hanzahar kau ada buku pasal "scientific inpretation for bar chart" tak ? Kau pernah guna broker ni ?
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
aku trade either pkai heiken ashi atau line chart je
 

za_xc03

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,236
Reaction score
14
Points
25
ermm ok terima kasih ooopss... kalau aku beli buku ni aku alamat kat kau di singapore bagaimana boleh tak dan kau kirim kepada aku semula ( aku akan bayar semua wang pos ).... sebab Trader Press tak hantar ke malaysia
 
Last edited:

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
kinokuniya/borders tkda?

tk payah la beli buku2 tu...tapi kalo minat boleh....

internet ni byk jek bahan

fx,stocks,future perangai lain2 uh...jd tgk la ape ko nk trade
 
Last edited:

za_xc03

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,236
Reaction score
14
Points
25
kinokuniya/borders tkda?

tk payah la beli buku2 tu...tapi kalo minat boleh....

internet ni byk jek bahan
Ye lo tapi buku ni tak de la .... puas di cari kat google ... aku dgr buku ni bagus jugak buat tambahan ilmu...aku akan pm kau bila aku nak beli nanti
 

hanzahar

Active Member
Joined
Feb 22, 2008
Messages
2,116
Reaction score
144
Points
33
ko dok KL kn? gi call dorg ar...google mana boleh...ko nk kene call dorg...or request dorg leh bwk masok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register