~*Certified member <^> 'welkam to da club'*~

CG Sponsors




BOCK

Legendary Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,851
Reaction score
59
Points
120
:D:D:D

aku bukan ahli CGLS @ CGS .... aku hanya insan biasa:D:D

jom sembang sembang:)):)):))

CM - Certified Member yang akan diberi kepada mana-mana forumer yang difikirkan layak setelah diperakukan oleh Owner CG serta syarat-syarat untuk menjadi CM telah dipenuhi.

Note:- CM kat CG ni x boleh buat as jaminan if terlibat dalam sebarang deal/urusan jika berlaku di luar forum CG.


Harap maklum ya.TQ

6 lencana ada tue..:D:D:D

p/s:Lencana CM tu la yg paling mahal dan susah nak dapat.

Mana-mana yang dah dapat title CM tu hargailah dan gunakan sebaik yang mungkin di CG ni.

Lupa nak kasi tau apabenda CM ni.

CM - Certified Member yang akan diberi kepada mana-mana forumer yang difikirkan layak setelah diperakukan oleh Owner CG serta syarat-syarat untuk menjadi CM telah dipenuhi.

Note:- CM kat CG ni x boleh buat as jaminan if terlibat dalam sebarang deal/urusan jika berlaku di luar forum CG.

Harap maklum ya.TQ
Ahli-Ahli CM yang dah menjengok muka ........

1. bluesuntukaku2k
2. globaltent
3. JaMeQ - ketua angkatan
4. BOCK
5. eLLYaNa
6. Kehidupan
7. matlan
8. notrexdame
9. L.O.V.E
10. NEMO - tgh scandal skang
11. aHmadDaniEL - aka kamen @ zck
12. mattop - tokey nasi briani
13. gengjawa
14. ratusanRM
15. eboss
16. nazwa69 - org kuat opis aku nih
17. atlantis
18. Hazwan
19. Khairilhusni
20. cput77
21. dr_alban2
22. hishammarmin
 
Last edited:
Sponsored Post

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
uisy.... takutnye aku....
termasuk lak dlm ruangan utk geng2 plg elit dlm CG nih...
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
kakakakaka ko ni nak lawan thread cgs ngan cgls ke
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
:D:D:D

aku bukan ahli CGLS @ CGS .... aku hanya insan biasa:D:D

jom sembang sembang:)):)):))
cayala abe bock...:)paid:)paid:)paid

aku insang beser gok...:)cgrock
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
jameq lg banyak lencana:)paid
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
macam2 kelab lak ada......

 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
bock x balik ngundi ke??:)paid:)paid:)paid

kalu balik adik meq leh temankan..:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register