BTC USD 65,446.6 Gold USD 2,308.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

~*Certified member <^> 'welkam to da club'*~

BOCK

Legendary Member
gem
Messages
17,853
Joined
Sep 3, 2007
Messages
17,853
Reaction score
59
Points
120
:D:D:D

aku bukan ahli CGLS @ CGS .... aku hanya insan biasa:D:D

jom sembang sembang:)):)):))

CM - Certified Member yang akan diberi kepada mana-mana forumer yang difikirkan layak setelah diperakukan oleh Owner CG serta syarat-syarat untuk menjadi CM telah dipenuhi.

Note:- CM kat CG ni x boleh buat as jaminan if terlibat dalam sebarang deal/urusan jika berlaku di luar forum CG.


Harap maklum ya.TQ

6 lencana ada tue..:D:D:D

p/s:Lencana CM tu la yg paling mahal dan susah nak dapat.

Mana-mana yang dah dapat title CM tu hargailah dan gunakan sebaik yang mungkin di CG ni.

Lupa nak kasi tau apabenda CM ni.

CM - Certified Member yang akan diberi kepada mana-mana forumer yang difikirkan layak setelah diperakukan oleh Owner CG serta syarat-syarat untuk menjadi CM telah dipenuhi.

Note:- CM kat CG ni x boleh buat as jaminan if terlibat dalam sebarang deal/urusan jika berlaku di luar forum CG.

Harap maklum ya.TQ
Ahli-Ahli CM yang dah menjengok muka ........

1. bluesuntukaku2k
2. globaltent
3. JaMeQ - ketua angkatan
4. BOCK
5. eLLYaNa
6. Kehidupan
7. matlan
8. notrexdame
9. L.O.V.E
10. NEMO - tgh scandal skang
11. aHmadDaniEL - aka kamen @ zck
12. mattop - tokey nasi briani
13. gengjawa
14. ratusanRM
15. eboss
16. nazwa69 - org kuat opis aku nih
17. atlantis
18. Hazwan
19. Khairilhusni
20. cput77
21. dr_alban2
22. hishammarmin
 
Last edited:
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register