BTC USD 58,954.7 Gold USD 1,802.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai cerita orang bercinta zaman belum ada sms, internet dan facebook

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,919
Reaction score
4,405
Points
206
1. Surat Cinta

Kalau nak berkenalan... pura2 pinjam buku kemudian bila pulang balik selit sekali dengan surat cinta

2. Janji temu

biasa tempatnya dan jamnya hendaklah jelas,

kalau salah janji tempat atau lambat jam...pasti kena maki hamun

3. kirim ucapan dalam radio

zaman tue tak ada facebook.. jadi radiolah tempat org bercinta
melepas perasaan dan melayan lagu jiwang dengan DJ radio

4. Kad ucapan Hari raya

Sanggup beli harga mahal2 .. tapi dlm tue tulis.. sikit jer,

"Pecah kaca, Pecah Gelas, Sudah Baca Harap Balas"

5. Tidur lebih nyenyak, bangun lebih awal

zaman sekarang, sms sejam sekali, ada miscalled atau tidak

nak masuk tandas tukar dulu status facebook, nak pegi makan tulis dulu dalam status

pagi-pagi gigi belum gosok.. dah call org lain :eek:
 
Sponsored Post

sayang2010

Freshie
Joined
Dec 15, 2010
Messages
41
Reaction score
0
Points
6
yg no.1 tu..cam tkena batang idung..dpt surat..siap ada bedak kt dalam..kuang3x..:eek:..best gak bercita zmn dolu2 ni..:))
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
syiling 20 posen menjadi mangsa
'kreatif' pasangan bercinta..
bule jadi kdt rm 1.00 kalau kene care..
or pakai pin jarum buat modal
bergayut dkt publick phone..hehe!
 
Last edited:

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
yg no.1 tu..cam tkena batang idung..dpt surat..siap ada bedak kt dalam..kuang3x..:eek:..best gak bercita zmn dolu2 ni..:))

kalau awek yg send surat tu..
minyak wangi kompem dari
body shop..haha!
bau fav dulu - blueberry..
 

seether

CG Top Poster Club
Joined
Jul 30, 2010
Messages
28,417
Reaction score
6
Points
311
zaman sekarang, sms sejam sekali, ada miscalled atau tidak

zaman dulu x miss call..tipon umah je dulu usha line..
same ada bf/gf yg angkat call ke or mak bapak dioang
yg angkat call..haha..
 

aznor59

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
2,668
Reaction score
23
Points
25
hehhe...dulu-dulu aku tertunggu abang posmen...kalo tak ade posmen berhenti ya allah frustnyer....
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,919
Reaction score
4,405
Points
206
syiling 20 posen menjadi mangsa
'kreatif' pasangan bercinta..
bule jadi kdt rm 1.00 kalau kene care..
or pakai pin jarum buat modal
bergayut dkt publick phone..hehe!

kreatif sangat2 budak zaman dulu,
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,593
Reaction score
60
Points
120
zaman skrng pon ada bab radio tu... adeh.. kekadang cam nyampah gak dgr kat radio ucapan jiwang2 utk awek.. wakakak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register