Cerita juri American Idol

CG Sponsors




nuriz

Freshie
Joined
Feb 17, 2010
Messages
47
Reaction score
2
Points
11
Juri yang baru Ellen, menggantikan Paula Abdul dalam American Idol season 9 dah muncul di AXN td. Nampaknya Ellen tak berapa serasi kot dengan Simon atau mereka cuma bergaduh 'manja' saja di depan camera.
Ellen DeGeneres kata I had rather sit the farthest from snippy acid-tongued Brit judge, Simon Cowell.
Masa ditanya hos American Idol Ryan Seacrest, Ellen kata,
“He is Simon and I am me,” and because they were such different people, their head-butting would make for very entertaining television.

Dalam dia duk mengata Simon tu, dia puji jugak yg Simon ni ada gak sifat kelakar dan seorang yg smart guy. Ellen tu tak jatuh cinta le dgn Simon, sebab dia kan "les" ada gefren dah.
Peminat setia American Idol..tunggulah depan tv ye..tgk AI

banyak lagi di kopipanas
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register