BTC USD 48,891.6 Gold USD 1,784.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cepat join!!!!!

yusry5568

Banned
Messages
4
Joined
Dec 16, 2008
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
:)Ade hajat nak cari duit lebih ke?

meh aku tolong.Banyak kelebihan yang korang leh dapat.

Macam2 korang leh bayar dengan keuntungan yang korang dapat nanti..

Leh bayar duit rumah..
Leh wat belanje korang..
Leh bayar duit motor,kereta..
Leh bayar duit pengajian korang..
Silap2 korang leh jadi JUTAWAN muda!!!


cuma daftar dan bayar rm5 sahaje. Murah kan? Rugi kalu x join..

pastu duk diam2, aku yg akan bekerja 24 jam sehari mencari downline untuk korang.

kalau korang rajin nak carik sendiri, pon tak pe. tapi kalo rasa malas nak cerita and anta emel sana sini, korang duk diam aje la.. xyah buat ape2. tunggu aje duit masuk.


jangan risau sbb program ni dah limit bawah aku kena ada 5 downliner aje. xleh lebih. org ke enam tu otomatik kene pass kat org bawah..so korang tak perlu risau aku makan sorang la ek..

setakat ni aku boleh dpt hingga 10 org ahli baru sehari.. kat siapa aku nak bagi downline aku tu??? kat korang yg join team aku lahh...

so camner? minat tak? sapa tak nak tu mmg rugi ar... program lain, korang kene anta e-mel sana sini. kat program ni, di bawah aku, korang tak payah wat ape2 sbb aku yg buat untuk korang. korang cuma daftar n buat bayaran rm5 sahaje. Betul-betul murah. Program ni bukan program untuk menipu korang semua..So, jangan ragu2..

bole dapat sehingga RM1,220k ++... banyak tu... sapa tak mau.
rugi kalau x join..

sapa nak join, klik URL di bawah.
http://rm5je.com/?ref=8951
http://rm5je.com/?ref=8791
http://rm5je.com/?ref=8929
 

CG Sponsors




Top
Log in Register