BTC USD 21,244.2 Gold USD 1,747.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Centro First Sdn Bhd & Regal-International.com

zolympus

Elite Member
Messages
3,417
Paid Membership
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
245
Points
33
Salam,

Ada siapa-siapa pernah dengar pasal Regal-International ni tak? Basically dia adalah broker, dan aku cuma nak tahu validity tentang broker ni.

Di Malaysia, wakil kpd Regal International Co. Ltd ni ialah Centro First Sdn Bhd bertempat di Midvalley.

Ni site dia;

http://www.regal-international.com

Terima kasih banyak-banyak.
 
Sponsored Post

desire

Super Active Member
Messages
9,694
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,694
Reaction score
29
Points
70
Hmmm... no idea la bro...

Apa kata kita pakat calling2 ...

Or... kalau yang dok lembah kelang tu leh melawat opis dia... :D
 

desire

Super Active Member
Messages
9,694
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2006
Messages
9,694
Reaction score
29
Points
70
What are the account opening minimums?

Standard FX Account: $120,000

:eek: :eek: :eek:

Hilang akal apa broker neh... minima depo usd120,000!

:eek: :eek: :eek:
 

Kimie

Super Active Member
Messages
6,744
Paid Membership
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
broo... ni scam company bro... Centro First Sdn Bhd

citernyer gini, kakak sdara aku baru abis belajar, then dier tengok dalam suratkhabar ade interview untuk keje kat company ni..

yang kelakanyer, diorang akan train lepasan2 graduate ni, untuk trade forex..

kakak sedara aku yang tak tau aper2 pasal forex pun study lah graf atas kertass.. bukan dengan software2 trading..

yang paling best, gaji untuk "pekerja2" ni diorang tak cakap gaji berapa masa interview... lepas sebulan diorang akan cakap yang untuk terima gaji, pekerja2 ni kene invest kat company tuh atau cari investor..

kakak sdara aku cakap, masa interview diorang siap tanya berapa orang ahli keluarga yang bekerja and berapa income setiap ahli keluarga..

then time balik kerja, akan ade sorang dua escort pekerja2 ni sampai tren komuter, atau pun sampai diorang naik teksi.. dengan alasan banyak pesaing2 diorang nakkan pekerja2 diorang ni..

and biler search google, ade lepasan2 graduate yang kene tipu dengan company ni meluahkan perassan marah diorang kat SINI

aku tak tau aper sebenarnyer dirang buat, tapi aku dah cop scam awal2 lagi.. sebab cara diorang ni menipu student2 yang mmg nak kerja..

baru2 ni jer kakak sdara aku tu kene..

aku bagi scam kat company ni..:(scam:(scam:(scam

yang broker real international tuh aku tak tau lah citer mcam maner..

tapi Centro First Sdn Bhd dah banyak tipu orang2 yang mmg tak tau aper2 pasal forex...:(scam:(scam:(scam
 
Last edited:

evilgoodguy

Active+ Member
Messages
4,306
Joined
Apr 12, 2007
Messages
4,306
Reaction score
38
Points
30
broo... ni scam company bro... Centro First Sdn Bhd

citernyer gini, kakak sdara aku baru abis belajar, then dier tengok dalam suratkhabar ade interview untuk keje kat company ni..

yang kelakanyer, diorang akan train lepasan2 graduate ni, untuk trade forex..

kakak sedara aku yang tak tau aper2 pasal forex pun study lah graf atas kertass.. bukan dengan software2 trading..

yang paling best, gaji untuk "pekerja2" ni diorang tak cakap gaji berapa masa interview... lepas sebulan diorang akan cakap yang untuk terima gaji, pekerja2 ni kene invest kat company tuh atau cari investor..

kakak sdara aku cakap, masa interview diorang siap tanya berapa orang ahli keluarga yang bekerja and berapa income setiap ahli keluarga..

then time balik kerja, akan ade sorang dua escort pekerja2 ni sampai tren komuter, atau pun sampai diorang naik teksi.. dengan alasan banyak pesaing2 diorang nakkan pekerja2 diorang ni..

and biler search google, ade lepasan2 graduate yang kene tipu dengan company ni meluahkan perassan marah diorang kat sini

aku tak tau aper sebenarnyer dirang buat, tapi aku dah cop scam awal2 lagi.. sebab cara diorang ni menipu student2 yang mmg nak kerja..

baru2 ni jer kakak sdara aku tu kene..

aku bagi scam kat company ni..:(scam:(scam:(scam

yang broker real international tuh aku tak tau lah citer mcam maner..

tapi Centro First Sdn Bhd dah banyak tipu orang2 yang mmg tak tau aper2 pasal forex...:(scam:(scam:(scam

ni dah kira cam farflex yer MO laa ni....tgk cara cam lebih kurang jer:(scam:(scam:(scam
 

Kimie

Super Active Member
Messages
6,744
Paid Membership
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
sebanarnyer ni lah thread aku yang aku nak bukak dulu untuk warn fresh graduate...

macam mana aku leh lupa lak..~X(~X(~X(
 

emasstech

Active+ Member
Messages
3,795
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,795
Reaction score
71
Points
30
sebanarnyer ni lah thread aku yang aku nak bukak dulu untuk warn fresh graduate...

macam mana aku leh lupa lak..~X(~X(~X(

Syarikat-syarikat beginilah yang merosakkan industri FOREX di MALAYSIA. :mad:
 

Kimie

Super Active Member
Messages
6,744
Paid Membership
Joined
Apr 12, 2007
Messages
6,744
Reaction score
112
Points
73
Syarikat-syarikat beginilah yang merosakkan industri FOREX di MALAYSIA. :mad:

tu lah... mostly yang kene tipu mmg tak tau aper2 pasal forex..

mungkin sum day kalau ko cakap ko trade forex, orang akan pandang serong kat ko.. and anggap ko penjenayah..~X(~X(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register