BTC USD 21,437.1 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Cengkerik dan anak tikus di JB

darkkiller

Super Active Member
gem
Messages
8,311
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
Salam
Sesiapa sini tahu kat Johor Bahru ni kat mana ada jual/pembekal cengkerik dan anak tikus?Susah benar nak mencari hampir semua petshop aku dah pergi,cengkerik ada tapi halus-halus..sekali sekala je dapat yang gemuk-gemuk dan tak bising..


cengkerik+afrika.jpg


yang aku perasan cengkerik ni ada dua jenis,satu berwarna coklat cair dan satu hitam..yang hitam ni kalau gemuk,gemuk betul dan tak bising.Kalau yang coklat cair bising dan tak berapa gemuk

pinky,anak tikus putih pun susah gak cari sebab kat JB ni macam takde peminat exotic pet je

kalau ada sesiapa tahu kat mana nak dapatkan kat JB ni,bagitau saya ok
tak pun call je 0196684540

terima kasih
 
Last edited:
Sponsored Post

CH4

Legendary Member
gem
Messages
18,531
Joined
Nov 9, 2010
Messages
18,531
Reaction score
461
Points
136
Salam
Sesiapa sini tahu kat Johor Bahru ni kat mana ada jual/pembekal cengkerik dan anak tikus?Susah benar nak mencari hampir semua petshop aku dah pergi,cengkerik ada tapi halus-halus..sekali sekala je dapat yang gemuk-gemuk dan tak bising..


cengkerik+afrika.jpg


yang aku perasan cengkerik ni ada dua jenis,satu berwarna coklat cair dan satu hitam..yang hitam ni kalau gemuk,gemuk betul dan tak bising.Kalau yang coklat cair bising dan tak berapa gemuk

pinky,anak tikus putih pun susah gak cari sebab kat JB ni macam takde peminat exotic pet je

kalau ada sesiapa tahu kat mana nak dapatkan kat JB ni,bagitau saya ok
tak pun call je 0196684540

terima kasih


bro..kalau nak anak tikus putih pergi zoo johor ada dia jual.....
 

abangjedi

Active Member
Messages
1,102
Joined
May 3, 2010
Messages
1,102
Reaction score
22
Points
30
mesti baik nyer tokek.. tu pasal TT nak tumbesaran yg pesat.mau cepat kaya.
 

jaih

Legendary Member
gem
Messages
10,641
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,641
Reaction score
715
Points
171
kat kedai area umah aku siap drive thru tuh cengekrik huh... pembeli dok dalam keta jer.. laung kat tokey kedai mau cenggkerik...tokey siap bungkus dah.. fuh kencang bizz nih...

yg anak tikus tuh nak wat apa plop
 
Last edited:

darkkiller

Super Active Member
gem
Messages
8,311
Joined
Jun 1, 2007
Messages
8,311
Reaction score
573
Points
111
kat kedai area umah aku siap drive thru tuh cengekrik huh... pembeli dok dalam keta jer.. laung kat tokey kedai mau cenggkerik...tokey siap bungkus dah.. fuh kencang bizz nih...

kat mana tu bang?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register