Wanted Cenderahati - URGENT!

CG Sponsors




AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
*Sorry all, dah closed. Thanks.*
 
Last edited:
Sponsored Post

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
Urgent, urgent! Sapa ada kedai cenderahati atau jual brg2 seperti mini kalkulator dan sebagainya, sila PM.
 

chesnatesz

Super Active Member
Joined
Jun 29, 2008
Messages
7,900
Reaction score
158
Points
73
beb..aku ade cadangkan kalu dah ko ad hoc sgt..
beli barang yg ko nak kat kedai 5 hnegget ke..kedai jepun yg jual murah2 tu..then print atas clear papaer ke ape ke..then lekat je kat barang..lagi save n cepat rasenye beb
 

AureLia

Super Active Member
Joined
Nov 9, 2008
Messages
7,706
Reaction score
314
Points
81
beb..aku ade cadangkan kalu dah ko ad hoc sgt..
beli barang yg ko nak kat kedai 5 hnegget ke..kedai jepun yg jual murah2 tu..then print atas clear papaer ke ape ke..then lekat je kat barang..lagi save n cepat rasenye beb
Masalahnya den takde idea apa nak kasik... otak jem.. #:-S
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,685
Reaction score
941
Points
161
dh pm..check inbox
 
Sponsored Post
Top
Log in Register