Celebrate Ulangtahun Perkahwinan

Recommended Brokers


Iman_Sr

Permanently Banned
Joined
Nov 24, 2010
Messages
29,961
Reaction score
408
Points
0
Location
Dealer ONEXOX dan Stokis Bioasli Nusajaya
Salam,

Kpd rakan2 carigold yang dah berkahwin, mesti korang akan sentiasa ingat ulangtahun perkahwinan korang setiap tahun.

Ada antara korang yg memang celebrate dan ada juga yg just buat majlis keagamaan mcm buat makan2 dgn family/mak ayah /mertua or ada jugak yg memang just ucap selamat ulangtahun kpd Pasangan masing2.dgn cara apa pun yg korang celebrate, kalau boleh mesti korang nak ia disambut in memorable way.

Cuba share sikit pgalaman korang celebrate ulangtahun perkahwinan korang tu kat sini. Share yg sesuai utk bacaan umum la ye, yg terlalu ke arah xxx tu, kalau boleh jgn di share kat sini, kang ada pulak yg belum nikah nk try pulak :p

Ape pun, kpd yg dah dekat nak sambut anniversary tu, TT nk ucapkan Selamat Menyambut Ulangtahun Perkahwinan:)cgrock

Ps : 7 jun ni, genap 5tahun perkahwinan TT dgn isteri tercinta:">

 
Last edited:
Sponsored Post

MachineEmperor

Active Member
Joined
Mar 16, 2012
Messages
1,752
Reaction score
16
Points
0
aku masak kan sesuatu utk die....aku bgn pg2 kul 5 n masak....die bgn kul 8 terus tgk makanan...hehe...die happy n aku dpt habuan kul 10....haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register