BTC USD 64,085.8 Gold USD 2,461.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Celcom yang BABENG cap ayam

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,351
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,351
Reaction score
170
Points
88
aku hangin betol dgn celcom.
tahun lepas aku daftar PLAN 1+3 dgn sebab


OFFER UNLIMITED CALL,SMS,VIDEO CALL,MMS

tp start bln 11 ni derang memandai da tukar pada plan 1+5
dan automatik plan 1+3 aku tertukar pada 1+5..

malangnya..


PLAN 1+5 ni cume free 40jam + Free 2000 sms&mms.:mad:

memang :(scam:(scam:(scam

esok2 kang dia tukor pulak PLAN 1+10
FREE 20minit call + Free 10 SMS & MMS..
suka2 hati pakcik mak sedara sebelah ayah tiri dia jer nak tukor2:(scam:(scam

mmg babeng:mad::mad:
 
Sponsored Post

mmg aku nak tukor digi..
TP.. x boleh la nak kekalkan nombor celcom.

klu celcom ke maxis boleh
maxis ke celcom boleh

ke digi ... x boleh...
cisssssssssssss

eh... nape tak boleh... iklan kat TV tu tipu lah yer... ala, iklan digi yang kartun naik kereta dan kena bayar tol tu dengan iklan kartun tengah memancing ada nyamuk...
 
celcom banyak sangat pelannya... nasib baik aku pakai maxis.

entah lah celcom ni,terlampau banyak sangat plan sampai org tak tahu nk guna yg mana satu,,lagi satu celcom kaki ciplak..yang terbaru dia ciplak maxis nyer,maxis wat plan setahun ade kredit ,yg celcom baru2 ni wat 2tahun ader kredit..nama jer companya melayu tapi tk habis nk tiru org pastu dia tk boleh tengok org lebih dari dia lebih2 lagi maxis,tapi kalau digi/U-mobile lebih skit dari dia,celcom wat tk tahu jer..:D
 
aku hangin betol dgn celcom.
tahun lepas aku daftar PLAN 1+3 dgn sebab


OFFER UNLIMITED CALL,SMS,VIDEO CALL,MMS

tp start bln 11 ni derang memandai da tukar pada plan 1+5
dan automatik plan 1+3 aku tertukar pada 1+5..

malangnya..


PLAN 1+5 ni cume free 40jam + Free 2000 sms&mms.:mad:

memang :(scam:(scam:(scam



mmg babeng:mad::mad:

itu la mainan biz diorang... mula2 pancing then tukar suka hati sebab dalam borang permohonan tu ada 'term' yg membolehkan diorang buat mcm tu... :(scam:(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register