BTC USD 51,442.2 Gold USD 1,781.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Celcom yang BABENG cap ayam

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
aku hangin betol dgn celcom.
tahun lepas aku daftar PLAN 1+3 dgn sebab


OFFER UNLIMITED CALL,SMS,VIDEO CALL,MMS

tp start bln 11 ni derang memandai da tukar pada plan 1+5
dan automatik plan 1+3 aku tertukar pada 1+5..

malangnya..


PLAN 1+5 ni cume free 40jam + Free 2000 sms&mms.:mad:

memang :(scam:(scam:(scam

esok2 kang dia tukor pulak PLAN 1+10
FREE 20minit call + Free 10 SMS & MMS..
suka2 hati pakcik mak sedara sebelah ayah tiri dia jer nak tukor2:(scam:(scam

mmg babeng:mad::mad:
 
Sponsored Post

aidiryatim

Legendary Member
Messages
14,011
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
mmm.. itu lah.. mmg da x power tool sgt nih :((..
tp kira berbaloi lg la.. cth cam saya komitment RM38..
kira still leh call bkn no 1+5 ..selama lebih kurang 200 min.
 

m.k.a

Fun Poster
Messages
518
Joined
Oct 28, 2008
Messages
518
Reaction score
0
Points
10
huhu...bertukarlah ke DIGI tanpa menukar nombor anda:)
 

nash_d

Active Member
Messages
2,287
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
celcom banyak sangat pelannya... nasib baik aku pakai maxis.
 

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
huhu...bertukarlah ke DIGI tanpa menukar nombor anda:)
mmg aku nak tukor digi..
TP.. x boleh la nak kekalkan nombor celcom.

klu celcom ke maxis boleh
maxis ke celcom boleh

ke digi ... x boleh...
cisssssssssssss
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
call je 1111, komplen... nape ikut suka dia je tukar pelan kita.... lepas tu cakap kat CS dia, kalau tak nak tukar balik kata nak tukar telco...:D
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
apa susah skrang dah boleh nak g manapun guna no yang sama, ko g je lah...
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
mmg aku nak tukor digi..
TP.. x boleh la nak kekalkan nombor celcom.

klu celcom ke maxis boleh
maxis ke celcom boleh

ke digi ... x boleh...
cisssssssssssss

eh... nape tak boleh... iklan kat TV tu tipu lah yer... ala, iklan digi yang kartun naik kereta dan kena bayar tol tu dengan iklan kartun tengah memancing ada nyamuk...
 

aygabg

Active Member
Messages
1,826
Joined
May 22, 2007
Messages
1,826
Reaction score
9
Points
25
celcom banyak sangat pelannya... nasib baik aku pakai maxis.

entah lah celcom ni,terlampau banyak sangat plan sampai org tak tahu nk guna yg mana satu,,lagi satu celcom kaki ciplak..yang terbaru dia ciplak maxis nyer,maxis wat plan setahun ade kredit ,yg celcom baru2 ni wat 2tahun ader kredit..nama jer companya melayu tapi tk habis nk tiru org pastu dia tk boleh tengok org lebih dari dia lebih2 lagi maxis,tapi kalau digi/U-mobile lebih skit dari dia,celcom wat tk tahu jer..:D
 

azmi8888

Active Member
Messages
1,267
Joined
Oct 17, 2008
Messages
1,267
Reaction score
4
Points
25
aku hangin betol dgn celcom.
tahun lepas aku daftar PLAN 1+3 dgn sebab


OFFER UNLIMITED CALL,SMS,VIDEO CALL,MMS

tp start bln 11 ni derang memandai da tukar pada plan 1+5
dan automatik plan 1+3 aku tertukar pada 1+5..

malangnya..


PLAN 1+5 ni cume free 40jam + Free 2000 sms&mms.:mad:

memang :(scam:(scam:(scam



mmg babeng:mad::mad:

itu la mainan biz diorang... mula2 pancing then tukar suka hati sebab dalam borang permohonan tu ada 'term' yg membolehkan diorang buat mcm tu... :(scam:(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register