Celcom Hadir Dengan Pelan Xpax - No Kelentong

Recommended Brokers


Shazleena89

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
23
Reaction score
3
Points
8
plan baru tu plan xpax ultra hour tu. aku pun baru nk try start minggu ni habis monthly plan sblm ni
Aku pun pakai xpax skrg.. Tgk kwn dah pakai ultra hour pass tu.. Yelah, beli bila nak guna je kan..
 
Sponsored Post

Shazleena89

Freshie
Joined
Sep 6, 2019
Messages
23
Reaction score
3
Points
8
skrg sumer telco lumba nak bg plan unlimited.. tp servis ntah pape je aku nengok..ikut kemampuan korg nk pilih mana yg berbaloi
Ada bnyk je telco skrg yg tawar pass internet.. cili la, apa la.. tapi aku tgk xpax ultra hour pass ni yg cm okay.. takde nak kena bayar sebulan tapi membazir kuota last2 sbb jarang pakai
 

zentuah

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
skrg sumer telco lumba nak bg plan unlimited.. tp servis ntah pape je aku nengok..ikut kemampuan korg nk pilih mana yg berbaloi
aku dulu dok pakai telco oren tu. mmg bazir. kita ni tgk tepon malam je, balik kerja. tapi kena bayor utk sebulan, ape ke membazir tu. tapi skrg geng suggest xpax. line dia pun okay je mana2
 

zentuah

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
157
Reaction score
0
Points
10
Hey bro, apa game u main, sbb saya guna xpax laju gila, tak lag langsung
aku pun balik kerja baru main ml. mmg syok je. tambah lagi skrg aku guna ultra hour pass. mmg aku beli bila nak main ml je la kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register