Celcom Hadir Dengan Pelan Xpax - No Kelentong

CG Sponsors




jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,646
Reaction score
283
Points
91
lagi tak paham ada laa dia punya pakej
 
Sponsored Post

Adam Dans

Fun Poster
Joined
May 22, 2015
Messages
217
Reaction score
3
Points
15
kiranya no kelentong ni pon ada pecahan jugak la ye...
ha ah. yg 10GB sebulan tu mmg dpt tp dia limitkan 333MB je sehari. Aku selalu bangun sebelum subuh aku guna kuota 333MB tu utk update semua application :)):))
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,583
Reaction score
567
Points
121
1. 10gb internet asas percuma sebulan dgn speed 64kbps
2.10gb fesbuk percuma dgn speed laju 4g 3g

kira ok dah ni.
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,646
Reaction score
283
Points
91
1. 10gb internet asas percuma sebulan dgn speed 64kbps
2.10gb fesbuk percuma dgn speed laju 4g 3g

kira ok dah ni.
lepas tuan summary gini baru nampak skek..
sesuai utk kaki hardcore fesbuk...

cam kawe kaki utube,123movies,gogoanime
mmg tak sesuai laa
10gb kejap jaa abih
 

xantiang

Active Member
Joined
Jan 24, 2014
Messages
1,754
Reaction score
38
Points
30
64kbps?? :)) Jenaka apakah ini???
Tp bole je tukang vpn cari loophole kasi bedesup ni :D
 

kundur75

Active Member
Joined
Sep 12, 2011
Messages
1,210
Reaction score
77
Points
30
kalau RM30 dpt 5gb kira untung la
sebab aku sekarang RM30 dpt 1.5gb shj


internet aku ni utk wasap je
kat rumah tmgo unlimited
bos..tmgo ni unlimited ke?:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register