Celcom Hadir Dengan Pelan Xpax - No Kelentong

CG Sponsors




smithmagge

Super Active Member
Joined
Apr 10, 2010
Messages
6,646
Reaction score
189
Points
73
Persoalannya, selama ni diorang betul kelentong ka? :D
betul kelentong la sebab yg terbaru ni katanya no kelentong..cuma tk ditulis dulu dulu kelentong sekarang no kelentong..tp diorang ni susah untuk dipercayai sama juga macam penjual kereta baru n terpakai..sama juga macam kata harith Iskandar..when she say nothing wrong its mean everthing is wrong...kwang kwang kwang
 
Sponsored Post

zaralove

Super Active Member
Joined
Aug 27, 2009
Messages
7,558
Reaction score
330
Points
81
wah... mana nk dapat ni... dah start ada kat pasaraya ker?
 

magnesium

Legendary Member
Joined
Apr 18, 2010
Messages
10,544
Reaction score
308
Points
131
pala otak dia

x nak bagi pengguna pening tapi lagi banyak pulak pakej kecik dia
 

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,212
Reaction score
83
Points
40
kalau RM30 dpt 5gb kira untung la
sebab aku sekarang RM30 dpt 1.5gb shj


internet aku ni utk wasap je
kat rumah tmgo unlimited
 

thezul

Active+ Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
3,048
Reaction score
47
Points
30
pala otak dia

x nak bagi pengguna pening tapi lagi banyak pulak pakej kecik dia
Kalau dulu siap pakej.sekarang ni kena pilih mana yang nak

Contoh macam order makanan nak set atau ala carte
 

Adam Dans

Fun Poster
Joined
May 22, 2015
Messages
217
Reaction score
3
Points
15
ada sebab dia limit sampai 10gb bro ... kes orang guna teknik bypass huhuhu :eek:
aku MNP dr Umobile ke Celcom. SO far puas hati. Aku pakai yg Rm50 tu. Dpt 5Gb internet. 2GB Facebook. 2Gb UTube. Yg free 10GB sebulan tu belum. Tp sehari dia bagi 333MB je start dr 1am- 7am. Mmg laju lah. :)cgrock
 

hellspermaster

Active+ Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,944
Reaction score
76
Points
45
aku MNP dr Umobile ke Celcom. SO far puas hati. Aku pakai yg Rm50 tu. Dpt 5Gb internet. 2GB Facebook. 2Gb UTube. Yg free 10GB sebulan tu belum. Tp sehari dia bagi 333MB je start dr 1am- 7am. Mmg laju lah. :)cgrock
kiranya no kelentong ni pon ada pecahan jugak la ye...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register