Celcom Block Sesetengah Website?

CG Sponsors




katsumoto

Active Member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
1,783
Reaction score
38
Points
30
salam...

aku guna celcom broadband.. sehari dua ni mmg susah nak masuk youtube, facebook etc... celcom dah mula block ker sebab user dah bertambah ramai? ada sesapa mengalami masalah yg sama?
 
Sponsored Post

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
lepas nie tak yah la guna celcom..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
salam...

aku guna celcom broadband.. sehari dua ni mmg susah nak masuk youtube, facebook etc... celcom dah mula block ker sebab user dah bertambah ramai? ada sesapa mengalami masalah yg sama?
sure ke celcom yg block?? atau firewall yg block??
ade sesape yg alami kes yg same ke??
 

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
tak nak guna celcom tuk internet lah..dah lembab..bayar mahal tak berbaloiiii
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
aku user celcom p68....ok jer surf....berdesup semua site aku buka...
 

ejus

Active+ Member
Joined
Jun 25, 2007
Messages
2,536
Reaction score
0
Points
20
saya dah tak tahan nak pakai celcom nie..baik pakai wifi free?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register