celcom beri broadband percuma

CG Sponsors




underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,478
Reaction score
4,238
Points
196
tadi jumpa artikel nie kat dalam internet.

Masalah lain yang sudah sekian lama saya hadapi menggunakan Celcom Broadband.

Semenjak lebih 2 bulan yang lalu saya menggunakan celcom broadband ini satu helai bil pon belum lagi sampai ke rumah saya.

Saya tidak tahu sama ada saya perlu bergembira atau pon bersedih kerana apabila saya menghubungi pihak celcom bertanyakan mengenai bil semasa untuk celcom broadband saya, jawapannya ialah

“encik mazuki tidak mempunyai apa-apa akaun berkenaan dengan celcom broadband hanya akaun 3 + 1 je yang ada dalam senarai”.

Ini sudah bagus, bermakna telah hampir 3 bulan saya menggunakan celcom broadband secara percuma. Namun begitu, saya tidak sedap hati kerana takut nanti sampai bil beriban-riban. Tidak mungkin saya begitu bertuah menggunakan secara percuma
http://selangor2u.com/blog/headline/masalah-dengan-celcom-broadband/


kalau betul benda nie.... tak lama selkom gulung tikar. :eek:

aku pun pelik, bil pon boleh silap.

Lemah sangat staf selkom ~X(

kita nie susah2 jer bayar bil..

tapi dpt servis ulat gonggok
:((
 
Sponsored Post

LiZa_CaYuNk

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,299
Reaction score
0
Points
20
aah bole thn gak ulat gonggok celcom berukband nih..
tukar stemik pun 2 x 5 ulat gonggok nye..
tensen.. tensen.. ~X(~X(~X(
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
yang saya celcom bagi modem percuma...
tp kena ambik kontrak 18 bulan dgnnya...
tp kena ambik pakej yang 90 tu....
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
ehh ehh percuma yerr
aku nk jugak
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
tp klu betul free, nak apply kt mana?
 

ennoar

Active+ Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,836
Reaction score
34
Points
30
aku skang tengah pilih broadband mana yang patut...pendapat?
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,478
Reaction score
4,238
Points
196
yang saya celcom bagi modem percuma...
tp kena ambik kontrak 18 bulan dgnnya...
tp kena ambik pakej yang 90 tu....
best nyer modem percuma,

tapi yg sakitnya kontrak tue :((
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
tadi jumpa artikel nie kat dalam internet.



http://selangor2u.com/blog/headline/masalah-dengan-celcom-broadband/


kalau betul benda nie.... tak lama selkom gulung tikar. :eek:

aku pun pelik, bil pon boleh silap.

Lemah sangat staf selkom ~X(

kita nie susah2 jer bayar bil..

tapi dpt servis ulat gonggok
:((
untuk makluman bahgian bil bukan celcom yg uruskan..harap maklum...celcom sub kat cmpny lain buat pasal bil ni...termasuklah line...bkn celcom punya..
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,478
Reaction score
4,238
Points
196
aku skang tengah pilih broadband mana yang patut...pendapat?
cuba sendiri, celcom, digi, maxis, umobile...

jgn ambik yang ada kontrak

dlm tc ada cakap seminggu.

time tue hang boleh dpt internet free

:eek::eek::eek:
 

Heart^BeE

Active Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
1,084
Reaction score
25
Points
30
aku skang tengah pilih broadband mana yang patut...pendapat?
aku tak galakkan gune bb maxis..aku da try tp hampeh!!:mad:

aku tak tau la area tpt ko? aku kt area ampang..

ni refund deposit pn mkn 2 bln lbh tak dpt2 lg duit haku!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register